2777
2789

مگه نمیگن لیست رو از اولین مورد بررسی میکنن؟ پس چرا توصیه میکنن رشته های رویایی رو اول لیست بنویسیم و اونایی که امکان قبولی داریم رو بعدا؟ درک نمیکنم اینو. اینجوری امکان قبولی تو رشته منطقی رو هم از دست میدیم اگه یکی قبل ما اول زده باشه

چرا باید از دست بدی؟؟؟

میگن‌شاید شانست گرفت قرول شدی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نه بابا اول خوبارو بزن که اگه شد قبول شی بعد هی اولویت های بعدی تو بزن 

مگه مسابقه ست که هر کی زودتر بزنه قبول شه بستگی به رتبتون داره

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

اینجوری نیست که سیستم بیاد اول تمام اولویت های اول همه دانش آموزا رو چک کنه.

دونه دونه مال هر دانش آموز بررسی میشه.

تو وقتی رشته ای رویایی  رو اول میزاری،یک درصد به خودت شانس میدی اونجا پذیرش شی،بعد رشته مورد علاقه ات رو میزنی تا مثلا به هدفت برسی و بعد رشته ای که صد درصد میدونی میتونی قبول شی رو میزنی تا اگه شانس باهات یار نبود و اونی که میخواستی بیاری رو نیاوردی،حداقل یچیزی دیگه یجای دیگه قبول شی.

وقتی اینجوری انتخاب رشته کنی،هم خوش بینانه نگاه کردی،هم منطقی،هم بدبینانه.

مثلا با ۱۰ هزار به طور معمول کسی پزشکی نمی اورد،ولی اگه خوش بین باشیم میاری. نباید شانستو از دست بدی.

بعدشم،وقتی مثلا پذیرش یه دانشگاه ۲۰ نفره ولی درخواست ها ۲۰۰ نفره،سیستم به ترتیب برتری تراز و رتبه این آدما انتخابشون میکنه. اینطور نیست که شانسی چون تو اول تر آوردیم تو اولویتت به تو بدنش.