2777
2789

وقت استراحت ندارم هر هشت ساعت کلداستاپ میخورم بدن دردی که دارم جوریه که بدنم ضعف میره چی برا زود خوب شدن معجزه کرد براتون بجز قرص و دارو؟ریه م هم پره انگار

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه باردار نیستی داروی امام کاظم علیه السلام جوشانده پونه و آویشن و عسلدوسین (عسل و سیاهدانه)

آویشن فقط پدرشو دارم میشه؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم انفولانزا گرفتم سه روزه

کارایی که میکنم:روزی سه لیوان بزرگ دمنوش( ختمی سفید+گل پنیرک+میخک+پولک+عسل+شکر سرخ)

روزی دو لیوان شربت لیمو و عسل

هر روز سوپ جوجه یا عدسی یا اش با عصاره قلم

یه قرص جوشان استیل سیستئین 

یه قرص جوشان ویتامین سی

میوه 

قرقره آب نمک 

و....

همراه با ویزیت دکتر که روزی یه سرم و ۴ تا امپول

وای منم الان کلداستاپ خوردم انگار تریلی از روم ردشده بیشتر بدن در میاره

بچه هام گریه میکنن همه تن و بدنم میلرزه شیاف دیکلوفناک گذاشتم ،رفتم آمپول هم زدم چن روز پیش ولی فرداییش دوباره درد برگشت

منم انفولانزا گرفتم سه روزهکارایی که میکنم:روزی سه لیوان بزرگ دمنوش( ختمی سفید+گل پنیرک+میخک+پولک+عس ...

مرسی گلم خیلی لطف کردی.با دوتا بچه کوچیک نمیتونم نه دکتر برم نه عطاری

آره دو قاشق غذاخوری آویشن با سه لیوان آب بذار بجوشه دو لیوان آبش تبخیر بشه یک لیوان بمونه از صافی رد ...

خدا خیرت بده ممنون

مرسی گلم خیلی لطف کردی.با دوتا بچه کوچیک نمیتونم نه دکتر برم نه عطاری

منم دو تا بچه کوچیک دارم خودمم کارمندم 

ولی یه مادر برا اینکه بتونه به بچه هاش برسه باید سرپا باشه 

همسرتون کنارتون نیستن؟

منم دو تا بچه کوچیک دارم خودمم کارمندم ولی یه مادر برا اینکه بتونه به بچه هاش برسه باید سرپا باشه هم ...

نه صبح میره شب میاد خدا قوت بده بهت ،آره درست میگین

نه صبح میره شب میاد خدا قوت بده بهت ،آره درست میگین

اگه برات مقدوره یه اسنپ بگیر بچه رو بذار پیش مامانت یا خواهرت برو هم دکتر هم خریداتو بکن بعد بچه هاتو  برو بردار بیار خونه 

مریضی الان کمی بد قلقه باید بخودت برسی و دکتر بری که خوب شی گل من

اگه برات مقدوره یه اسنپ بگیر بچه رو بذار پیش مامانت یا خواهرت برو هم دکتر هم خریداتو بکن بعد بچه هات ...

نمیتونم جفتشون بغل کنم ببرم قشنگ زندانی شدم تو خونه باید تا شنبه صبر کنم مادرم گقت شنبه میاد ،یکی از بچه هامم سرما خورده من از اون گرفتم اون یکی هم تب دندون در اوردن داره،همش گریهههه مبکنن ، دعا کن برام گلم😔😪