2777
2789
عنوان

یه دختر چشم رنگی دیدم🤢

897 بازدید | 24 پست

خودمم چشام سبز طوسیه ولی اونو دیدم از خودم بدم اومد وای نکنه منم شبیه اونم خیلی هم پررو بود دیدید بعضی چهره ها یه جوریه صورتش لاغر آرایش کرده چشاش تو گود کاری ندارم البته چهره کسی رو مسخره نمیکنم چشم رنگی نهایت زیبایی ولی اونو دیدم اصلا یه جور شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از نظر من البته ب بقیه بر نخوره ها چشم سبزو ابی جذابیتی نداره طوسی و عسلی قشنگن و مشکی یسریا 😐از دار دنیا و معیار زیبایی دوتا چشم رنگی دارنکه احساس ملکه زیبایی بهشون دست میده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

باشه حالا اون مگه دست خودشه رنگ چشاش اونجوری شده 

ببخشید که از شما اجازه نگرفت 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨