2777
2789
عنوان

یه دختر چشم رنگی دیدم🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 24 پست

کاری با بقیه مسائلی که گفتین ندارم.

ولی چشم رنگی درسته قشنگه ولی نهایت زیبایی نیست.

استاندارد خاصی واسه زیبایی نداریم.شاید به چشم شما خوشگل نبوده چون فرکانسی که از ایشون به شما میرسیده اینطوری بوده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه پررو بود بدم اومد وسایل ها تاریخ گذشته گرون به زور داشت غالب مردم میکرد

خب مردم نخرن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

فقططط مشکی 

چه دختر چه پسر

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

والا از نظر من البته ب بقیه بر نخوره ها چشم سبزو ابی جذابیتی نداره طوسی و عسلی قشنگن و مشکی یسریا 😐 ...

معلامه چشم سبز طوسی ندیدی مثل چشای آیشوریا بازیگرهای مثل کایا یا بازیگرهای ترک چشم سبز ببین بعد نظر بده مهم درشتی چشمه وای چشم رنگی چه تیره ریز باشه خیلی زشت میشه