2777
2789
عنوان

پسرم خیلی کثیفه اصلا حموم نمیره به زور میبرمش هر بار حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 39 پست

ولی اسی هواست هست به جای اینکه تو براش شرط و شروط تعیین کنی اون داره اینکارو می‌کنه ؟هواست هست زورت رو برده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نزار برات شرط تعیین کنه به زورم شده ببرش

هفته ای سه چهار بار 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بش بگو پیف پیف چه بوی گندی میده تن ولباسات کثیف وچرکولین جورابوکفش وپاهات🤧

چی بگیم خواهر هرچی میکشیم از تربیت غلط خودمونه یجااشتباه کردیم

پسرمنم چهارسالشه نمیره گاهی اینقدر عصبیم میکنه میزنمش

یامیگه شامپو نزنیا

یا میخواد کلی بمونه اونجا

اب بازی دوست داره ولی نمیاد میگه بعدن میرم

بعدنش نمیدونم چندروز بعده

شمارودیدم چندسال بعدخودمو تصورکردم🥲پسرای لجباز خیلی سخته تحمل کردنشون

این که خوبه میگی بچست والا شوهرم بدتره اول میاد چرکاشو میماله به فرشو بالشا بعدمیره حموم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه باید از هفت سالگی کارهای شخصیش خودش انجام بده اگر بخوای اینجوری ادامه بدی تا بزرگسالیش هم خودت ب ...

یکی دوبار خودش رفت حموم شپش گرفت چون سرشو تمیز نشسته بوددیگه خودم میبرم هربارم بهش یاد میدم چجوری باید تمیز بشوره به مرورعادت می‌کنه که حسابی حموم کنه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

سلام تاپیکهات رو خوندم ،متوجه شدم آخرین نفری که بهش توجه داری پسرت هست،این رفتارهای پسرت یعنی بچه توجه و محبت میخواد،فکر دیگران رو از سرت بنداز بیرون ،اولویت تو مادری و همسر بودنت هست،یک خواهش دارم ازت ،وقت بگذار روش محبت کردن به پسر نوجوان رو یادبگیر،اجاق خونه ات به غذا روشن باشه عطر و بوش بپیچه ،باعشق و محبت و حوصله درست کن،با احترام بزار جلوش و صحبت کلامی ات با ادب و احترام باشه اگه بچه مودب میخوای،باهاش چونه نزن،بچه از پدر و مادر یاد میگیره و تربیت میشه

من تو یه تاپیک چطوری واسه تو توضیح بدم آخه

برو  وقت بگذار مطالعه کن در این مورد،پادکست های خوب گوش بده و جای تربیت اون اول خودت رو تربیت کن ،چون اون ازتو یاد میگیره 

مهربان مقتدرباش

آخی بچه فقط محبت میخواد،عشق و امنیت،تو خودت اینارو ایجاد کن ،حتی وانمود کن که داریش

سلام تاپیکهات رو خوندم ،متوجه شدم آخرین نفری که بهش توجه داری پسرت هست،این رفتارهای پسرت یعنی بچه تو ...

سلام عزیزم از کجا فهمیدی آخرین نفری که بهش توجه دارم پسرمه؟؟ میشه بگی؟؟

من هر شب دارم به این فک میکنم که پسرم رو درست تربیت نکردم و از خدا میخوام منو ببخشه و راه درست رو به من نشون بده

دقیقا کدوم رفتارش نشون میده کمبود محبت داره؟؟؟؟ 

من هر روز بهش میگم دوست دارم و غذای مورد علاقه اش رو تا حدودی که از دستم بر میاد درست میکنم

ولی واقعا کم آوردم به خاطر کمبود وزنش و قد کوتاه تر از حتی اونایی که سنشون ازش کمتره

دیگه موندم به خدا چیکار کنم خیلی ناراحتم

سلام عزیزم از کجا فهمیدی آخرین نفری که بهش توجه دارم پسرمه؟؟ میشه بگی؟؟من هر شب دارم به این فک میکنم ...

ببین عزیزم توجه یعنی  صبرو حوصله،محبت محبت محبت ،

اینکه بگم دوستت دارم که تاثیری نداره رو بچه ام،عملا باید نشون بدم،

اینجا بخوام بنویسم یک دفتر 

واقعا میخوای محبت کنی رو یاد بگیری ،در گوگل سرچ کن 

چطوری بچه ام رو خوشحال کمم

چطوری بهش کمک کنم

کتاب تربیت فرزند مطالعه کن 

تکنیک های باحال یاد بگیر 

محبت کن با یه بار توقع نداشته باش همه چی عوض بشه،این محبت باید بشه جز رفتارت عزیزم ،محبت و حوصله واسه قد و وزنش هم در اولین فرصتی که دست داد ببرش دکتر 

تو پسرتو دوست داری نگرانش هستی اما عملا برو جلو ،مطالعه ،تکنیک های محبت،رو وقت بزار بخون یاد بگیر استمرار داشته باش و انجام بده

از قدیم هم گفتن با محبت خارها گل میشود