2777
2789
عنوان

پسرم خیلی کثیفه اصلا حموم نمیره به زور میبرمش هر بار حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نرفت حموم بگووای خدایا چقدر بو میدی حالم بهم خورد دیگه نیا سمتم هزار تا چیز دیگه تا به خودش بی ...

همه این حرفا رو بهشیزنم فایده نداره تازه مسواک هم نمیزنه دهنش بو میده صبح به زور فرستادمش مسواک بزنه

چرا خودت نمیبریش حمومش کنی بچه نمیتونه که موهاشو تمیز بشوره واسه همین شپش گرفته پسر من ده سالشه هنوز ...

بچه باید از هفت سالگی کارهای شخصیش خودش انجام بده اگر بخوای اینجوری ادامه بدی تا بزرگسالیش هم خودت باید حمومش بدی 

یه نمونه داریم چون دختره و موهاش بلند مامانش حمومش میداد الان ۱۷سالشه هنوز هم مامانش باید موهاش بشوره میگه بلد نیستم 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

موهاشو کچل کن فعلا بعدم نزار بشه دو روز یک روز درمیون بفرستش حموم مجبورش کن اگه نرفت بیرون رفتن وگوشی وهرچی دوست داره ممنوع و اینا بعد حمام بهش داده بشه 

وقتی میره حموم خیلی تحویلش بگیر تا میاد براش چیزی کدوست داره ببر بخوره بغلش کن بوسش کن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بر عکس پسر من بزاری هر روز حومه،یه جورایی انگار به عادت کودکی برمیگرده که از آب خوششون بیاد یا نه،ولی بگو این قانونه هفته ایی دو بار باید بری حموم چه خوشت بیاد چه نیاد،اگه نرفت مثلا بگو عصر دوچرخه سواری کنسله و اینجور کارا.

نمیدونم والا بعضی بچه ها چرا خیلی حموم کردن خوششون نمیاد منم بچه بودم زیاد دوست نداشتم بنظرم مثلا چن ...

وای دقیقا منممم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛