2777
2789
عنوان

طوبی😭😭

6811 بازدید | 22 پست

بچه ها از دیشب خوب خوابم نبرده🥲🥲 

به نظرتون طوبی چیمیشه؟؟؟؟ 

توی سکانسای کوتاه اول قسمت ها نشون داده بود و انیه و فخرالدین باهم ازدواج میکنن و طوبی با چمدون و یه بچه میره خونه ی خاتون

یعنی فخرالدین به خاطر بچه سر طوبی هوو میاره؟؟؟؟ عشق همینقدر کشکه؟؟؟

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر نمی‌کنم داستانش یه جور دیگه است برای بچه نیست

یعنی چی میتونه باشه اخه

بدبخت طوبی

انقدر فخرالدین بی وجوده یعنی که بره هوو بیاره اشغااال

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

بچهواقعا میمیره؟ 

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
به خاطر طوبا خوابت نرفته؟😶خوش به حالت چقدر خجسته ای😂

اره خیلییی استرس دارمم

بچهواقعا میمیره؟

فکر کنم بچه گم میشه 

چون سبدشو نشون داد ک‌‌مثلا مخاطب ببینه که بچه نمرده

اما انیه با فخرالدین ازدوج میکنه و طوبی میره خونه خاتون

فیلم خوبیه؟

خیلی قشنگه از روی واقعیت ساخته شده البته با کمی تغییر

کتاب اربعین طوبی را بخون عزیزم

به انتها داستان میرسی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
کتاب اربعین طوبی را بخون عزیزمبه انتها داستان میرسی

اخه کمی تغییر دادنش

میشه بگی چیشد🥲🥲 اخهههه فخرالدین بهش نمیخورد انقدر عوضی باشه که هوو بیاره

چند قسمت پخش شده؟

26

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
چند قسمت پخش شده؟

۲۶

ولی ۵۳ قسمته