2777
2789
عنوان

واقعا کسی که بچه نداره شاید جزو آدمیزاد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 110 پست
عزیزم عنوانت بد بود ناراحت میشیم عده ای که بچه نداریم..من و شوهرم انتخاب خودمون بود که بچه ای رو وا ...

من معذرت میخوام بابت عنوانم واقعا دلم شکسته بود و از رو عصبانیت نفهمیدم چی نوشتم ببخش اگه ناراحت شدی 

این ی انتخابه شما باهم تصمیم گرفتید بچه ای وارد زندگیتون نشه ما هم تصمیم گرفتم وارد بشه و نشد در هر دو صورت به نظرم این ی تصمیم شخصی بین زن و شوهره واقعا ربطی نداره به کسی ...میدونی ی سریا ی جوری رفتار میکنن ی حرفایی میزنن ی تیکه های میندازن به آدم که تا عمق وجودش میسوزه کاش همه یاد بگیرن واقعا تو چیزی که بهشون مربوط نیست دخالت نکنن

تو جریان ای وی اف بودیم یهو بیمه شوهرم قطع شد رفت به مسئول بیمه شرکتشون بگه بابا من این شرایط رو دارم وصلش کنید گیر کردم سر هزینه ها و آزادش زیاد میشه برگشت گفت ای بابا الان مگه وقت این کاراست ای وی اف چیه دیگه انگار ما از رو خوشی میرفتیم زیر امپول و دارو و اتاق عمل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم ایشونم نگف اجباره انتخاب کرده مادر شه هنوز خدا نخواسته براشون 🥲 به حق امام رضا که روز شهاد ...

اینکه کسی که بچه دار نشه آدمیزاد نیست، معنی ش اجباری بودن بچه دار شدن واسه آدم هاست دیگه

به نظرم مادر شدن یک انتخابه، اجباری و ضروری نیستمن نمیخوام هرگز مادر شم مخصوصا تو ایران

موافقم باهاتون منم همین نظرو دارم  و پای نظرم هم موندمو راضیم مادرشدن که اجبار نیست همش برمیگرده به طرز فکر خودادم  

ایشالا🥰هی ی وقتا از فشار داروها و خستگی قاطی میکنم و میبرم مثل امروز از رو عصبانیت عنوان میزنم بعد ...

خودت در مورد بچه دار شدن به کسی نگو اگه پرسیدن هم بگو تا ببینم چی میشه من قبلا اشتباه میکردم میگفتم ولی الان میگم فعلا صبر کردیم نمیخوایم دیگه بقیه کمتر فشار میارن روم طرف خانواده شوهرم رو هم مادرشوهرم نمیدونم بهشون چی گفت که کسی چیزی دیگه نمیگن الان از نظر حرف بقیه آرامش دارم ولی فقط از درون که چرا بچه ندارم گاهی تا حد متلاشی شدن میرم گاهی خدا ببخشه کفر میگم وقتی آروم مبشم میگم خدا ببخش من رو 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
به نظرم مادر شدن یک انتخابه، اجباری و ضروری نیستمن نمیخوام هرگز مادر شم مخصوصا تو ایران

و واقعا کاش همه یاد بگیرن این ی موضوع شخصیه که فقط به خودت و همسرت ربط داره نه کسی دیگه هی نیان خووشون رو بکنن کاسه داغتر از اش و وایسن نصیحت کردن

خب عزیزم ایشونم نگف اجباره انتخاب کرده مادر شه هنوز خدا نخواسته براشون 🥲 به حق امام رضا که روز شهاد ...

اخ که کاش بشه در اول سالم و صالح باشه بعد با دل خوش ببریمش پابوس امام رضا🥲

من معذرت میخوام بابت عنوانم واقعا دلم شکسته بود و از رو عصبانیت نفهمیدم چی نوشتم ببخش اگه ناراحت شدی ...

عزیزم اشکالی نداره خواهش میکنم . بله درست میگی برات ناراحت شدم امیدوارم حل شه مشکلتون عزیزم از من به تو یه نصیحت منیم که خودم بچه نخواست از این حرفا و کنایه ها شنیدم باخودم میگم بزار هرکی دلش خواست هرچی خواست بگه من که نمیتونم زندگی خودمو به خاطر حرف بقیه تغییر بدم اگه به حرف اطرافیانم که میگن بالاخره یکی باید داشته باشی یا بچه لازمه یا بچه عصای دتت میشه که به شدت مخالعم باهاشون بودم اللن چندتا داشتم ولی حرفشون برام مهم نیست حتی انگ نازاییم  بهم،زدن گفتن این ۱۱ساله ازدواج کرده حتما نازاس که بچه نداره مگه میشه. دنیا کوتاه تر از چیزیه که فکر میکنی انقدر خودتو اذیت نکن درک میکنم که بچه دوس داری و نمیشه و عذاب میکشی عزیزم ولی رها کن و بسپار به خدا بی خیال شو یهو دیدی بارداری من که از تهه دلم برات دعا کردم

و واقعا کاش همه یاد بگیرن این ی موضوع شخصیه که فقط به خودت و همسرت ربط داره نه کسی دیگه هی نیان خووش ...

درسته حرفت 

ولی متاسفانه تو فرهنگ ما دخالت و فضولی و تعیین تکلیف واسه زندگی بقیه خیلی رایج ه

راه حل ش اینه که بی توجهی نشون بدی و برات مهم نباشه

انگار نمی شنوی و به کتف ت هم نیست