2777
2789
عنوان

واقعا کسی که بچه نداره شاید جزو آدمیزاد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 110 پست
از کجا میدونید؟

خانم شاید اعتقادی به حرفام نداشته باشید ولی من قران باز می کنم استخاره طالع هرچه نگاه این خانم می کنم می بینم بچه داره اونم دوتا ولی نه اون جایی که الان هستن دوتا بچه اولی دختر دومی پسر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت در مورد بچه دار شدن به کسی نگو اگه پرسیدن هم بگو تا ببینم چی میشه من قبلا اشتباه میکردم میگفتم ...

من از اول نگفتم به کسی 

مثلا از اقوام هر کی میپرسه میگم فعلا زوده

میگن ده سال گذشت چه زودی

تو دلم میگم به شما ها چه باز میگم تا خدا چی بخواد یا فعلا تصمیم نداریم ی وقتا حس میکنم ی کلمه بیشتر حرف بزنن ی به تو چه میگم بهشون دیگه😑

دقیقا منم با کامنتای دوستان موافقم گلم یه مدت بیخیال شو برو مسافرت اصلا فکر نکن که میخوای باردار بشی لذت زندگی رو بچش مطمعنم تو همین بیخیالی باردار میشی 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

از ته دلم برات دعا کردم شمام برای من دعا کن 😭

انشالا به حق همین روز عزیز دامن تمام کسایی که منتظر بچه ان سبز بشه و خدا ی فرشته ناز ببخشه بهشون 😍

در کنارش بخدا ماهایی که چندین ساله دچار مشکل نازایی هستیم و تلاش میکنیم نمیشه رو نیاید بچه به بغل بگید حالا فک کردی بچه چیه مگه همش دردسر😐

دقیقا منم با کامنتای دوستان موافقم گلم یه مدت بیخیال شو برو مسافرت اصلا فکر نکن که میخوای باردار بشی ...

بدبختیم اینجاست که این موردم امتحان کردم مدت یک سال و نیم ولی نشده😂💔

دقیقا ، این حرف خیلی رو اعصابه من بچه میخوام 😭😭😭

طرف اون حس مادر شدنش اشباع شده حالا سر مثلا ی خرابکاری بچش اعصابش خورده میاد میگه حالا فک کردی بچه چیه هیچی نداره الکی سنگشو به سینت نزن🥴

یا مثلا ی وقتا هیچ وقت درک نکردم که چرا حکمت اینکار چیه که به کسی که نمیخواد خدا راحت بچه میده کم نبودن کسایی که بچه هاشون رو گذاشتن تو سطل آشغال یا سر راه گذاشتن 

بعد به کسایی مثل من که دارم له له میزنم واسه بچه نمیده

البته همیشه گفتم خدایا زوری ازت نمیخوام اگه قراره بهم ببخشی صحیح و سالم با رضایت خودت فقط 

ما که ۴ نفر از خانواده مون بچه ندارن و نمیخان خیلی خوشبخت و خوش زندگی میکنن

میگم خب عزیزم اونا انتخاب خودشون بوده و واقعا این موضوع شخصی و به زن و شوهر مربوطه کاملا هم خوشحال باید باشن چون مختارن تو تصمیم گیری زندگیشون

ولی من خواست و تصمیمم بودن بچه بود و نشد🙃