2777
2789
عنوان

واقعا کسی که بچه نداره شاید جزو آدمیزاد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 110 پست

عزیزم عنوانت بد بود  ناراحت میشیم عده ای که بچه نداریم..من و شوهرم انتخاب خودمون بود که بچه ای رو وارد دنیا نکنیم و راضی هستیم حتی کمبودشو هم تو این ۱۱سال زندگی مشترک حس نکردیم . خواستم بگم برا خوشبختی حتما وجودبچه لازم نیست توهم بسپار به خدا امیدوارم همون بشه که میخوای....

منم ۱۰ساله درگیرشمامسال به خودم قول دادم مرحله اخر ای وی اف رو برم اگه خدا نخواست قیدش رو بزنمهم عمر ...

پارسال ی لباس کوچولو بچه خریدم بردم حرم امام رضا با ضریح متبرکش کردم گفتم اقا جان شما کمک کن ایشالا سال بعد این لباس رو تن خود بچم کنم بیارمش پابوس شما

ولی خب نشد که بشه...

دوماه قبل ی پانکچر کردم که اصلا موفقیت امیز نبود خیلی خستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی باش بعضی مشکلات هست مشکله تو در برابرشون هیچه  

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

عزیزم عنوانت بد بود ناراحت میشیم عده ای که بچه نداریم..من و شوهرم انتخاب خودمون بود که بچه ای رو وا ...

چرا بچه نمیخواین عزیزم ؟؟ من و شوهرم عاشق بچه ایم ولی فعلا که نداریم خیلی ناراحتم کاش منم مث شما دوس نداشتم 😭😭😭

میتونم بگم هیچ چیز هیچ چیزی توو دنیا سخت از  نازایی نیست برا کسی که  عشق بچه داره 🫠🫠🫠🫠 

من خودم  اقدام بودم تا سه ماه حامله نشدم میخواستم برم دکتر دوا درمون از بس  نگران بودم  ولی خداروشکررررررر دو هفته دیگه نوبت سزارینمه و ان شاء الله نی نی هامو بغل میگیرم 

ان شاء الله تو هم مامان شی ✨💞

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

ما یه فامیل داریم سالها بچه دار نشدن هر روزم سفر و خوشی از ما بچه دارها خیلی بهتر زندگی کردن خیلیم جوون موندن

مهم طرز فکر خودته تو میخوای به هرقیمتی بچه داشته باشی 

یکی میگه با بچه یا بدون بچه میخوام زندگی کنم 

فامیلمون سنشون کم نیستا الان خانمه حدود ۶۰ آقا حدود ۷۰ سالشونه ولی ببینی به آقاهه میاد ۴۷_۴۸ سالش باشه 

خانمه هم خیلی جوون و سرحاله از منم بهتره به خدا 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
راضی باش بعضی مشکلات هست مشکله تو در برابرشون هیچه

عزیزم بخدا هر‌مشکلی حتی کوچیک برای یه ادمی که توانش در اون حده ازار دهنده اس 

به قولی میگن یه قطره اب به چشم ما نمیاد ولی برای یه مورچه‌ عذابه

من 6 ساله ازدواج کردم

بچه هم ندارم

والا بچه همه زندگی ک نیست

فکر میکنی من دلم نمیخواد بچه داشته باشم

یا فکر میکنی پشت سرم حرف نمیزنن

یه مدت رها کنید

این همه سال خرج کردین نشده یک سال خرج کنید برای خودتون و تفریحتون بزارین نشه...

در عوض جسم و تن روحتون سالم میشه چه بسا نتیجه هم داد  ...

بدن تا وفتی تو شرایطی نباشه ک همه چیزش مهیا باشه بچه رو قبول نمیکنه...

میتونم بگم هیچ چیز هیچ چیزی توو دنیا سخت از نازایی نیست برا کسی که عشق بچه داره 🫠🫠🫠🫠 من خودم ...

منم بچه میخوام شیش ماه اقدامم هیچ خبری نیس تنبلی دارم 😭😭😭😭 فرتیل اید و اوابوست میخورم بنظرت جواب میده ؟؟ اصن صبرم نمیاد هر روز برام عذابه 😭😭

عزیزم بخدا هر‌مشکلی حتی کوچیک برای یه ادمی که توانش در اون حده ازار دهنده اس به قولی میگن یه قطره اب ...

آخه عزیزم آدم به چیزایی رو تجربه می‌کنه ک وقتی امثال این خانومو میبینه با خودش میگه اگه بدبختیه منو داشت چی میگفت؟!حتما خودشو میکشت

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

عزیزم یه مدت هم به بدنت استراحت بده هم به روح و روانت. فکرت رو عوص کن این همه مدام درگیر بودی یه مدت به زور خودت را رها کن یعنی اصلا اجازه نده بیاد تو ذهنت به خودت برس به کارایی که تا حالا نکردی جاهایی که تا حالا نرفتی اصلا یک سال هر چی پول داری خرج خوشی و تفریح کن ببین روحیت چقدر عوض میشه

چه جمله قشنگی انشاءالله که همینطور هست 🥲انشاءالله هر دوتامون سوپرایز میشیم

ایشالا🥰

هی ی وقتا از فشار داروها و خستگی قاطی میکنم و میبرم مثل امروز از رو عصبانیت عنوان میزنم 

بعد باز خودمو اروم میکنم میگم باید قوی باشی 

دوباره پا میشم و میگم باید ادامه داد

بالاخره ما هم ی روزی نتیجه میگیریم

ولی کاش کسایی که درک نمیکنن این شرایطو کمک نخواستیم حداقل تیکه نندازن سر بچه دار نشدن والا خودمون عقل داریم 🙃