2777
2789
عنوان

واقعا کسی که بچه نداره شاید جزو آدمیزاد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عنوانت خیلی بد بهم بر خورد اومدم دعوات کنم که متن رو خوندم و متاسفانه ما هم بچه دار نمیشیم در ا ...

من ازت عذر میخوام قربونت برم ناخواسته و از رو عصبانیت با عنوانم باعث شدم ناراحت بشی واقعا دلم گرفته مگه ماها چی میخوایم چرا نباید صدای ی بچه تو خونه ماها هم بپیچه تا کی نگاه و ترحم و تیکه های بقیه رو تحمل کنیم سر بچه 

اخه مگه ماها دست خودمونه که خدا نخواسته از فرشته هاش قسمت مون کنه

شاید قسمتت نیس عزیزمچرا بیخیال نمیشی؟شاید حکمت خدا در این باشهبی خیال بچه و دارو شو یکسال برو مسافرت ...

نمیدونم شاید واقعا قسمت نیست و چقدر سخته پذیرش این موضوع برام

کاش اگه قسمتم نیست خدا توان پذیرشش رو هم بهم بده 🥲

من ازت عذر میخوام قربونت برم ناخواسته و از رو عصبانیت با عنوانم باعث شدم ناراحت بشی واقعا دلم گرفته ...

اشکال نداری خدا ببخشه چی بگم گاهی منم عصبانی و ناراحت میشم کلا میبرم ولی دوباره روز از نو روزی از نو کاملا درکت کردم 

انشاءالله خدا دامن ما ها رو هم با یه بچه سالم و صالح سبز می کنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگه سالهاس فقط داروهای تقویتی وامپول اینا میزنی یه شش ماه چیزی استفاده نکن بزار کنار بعضی وقتا واقعا ...

دوسال دارو استفاده کردم نتیجه نگرفتم

یک سال و نیم هیچ دارو درمانی نکردم 

بعدش یبار ای وی اف کردم و بی نتیجه

نمیدونم شاید واقعا قسمت نیست و چقدر سخته پذیرش این موضوع برامکاش اگه قسمتم نیست خدا توان پذیرشش رو ه ...

انشالله که باردار میشی عزیزم

من ماه آخرم برات دعا میکنم از ته انشالله که سال دیگه این موقع نی نیت بغلت باشه❤️

ولی خب بنظرم کلا چندماه قید دارو و دکتر و بارداریو بزن و فکرتو ازش آزاد کن شاید اصلا طبیعی همون موقع باردار شدی

برا خود من تجربه شد این قضیه و بهم ثابت شده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

انشاالله خدا هرکی بچه میخواد بهش بده

برای همتون دعا میکنم

انشالله خدا به منم یه مرد خوب و بچه بده 

خیلی دلم میخواد تشکیل زندگی بدم و بچه دار بشم 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
اشکال نداری خدا ببخشه چی بگم گاهی منم عصبانی و ناراحت میشم کلا میبرم ولی دوباره روز از نو روزی از نو ...

میدونی خوشگلم ی بار ی جایی ی جمله ای خوندم به دلم نشست ی وقتا که خیلی میبرم سعی میکنم با یادآوریش آروم شم ی بنده خدایی میگفت اگه خدا چندین سال منتظرتون گذاشته برا بچه و سختی کشیدین واسه داشتنش شاید داره بهترین و صالح ترین بنده اش رو کنار میزاره واسه شما اخه میگفت هیچ وقت چیزای ناب و خوب راحت به دست آدم نمیاد که 

بازم ادم راضی به رضای خداست

انشالا که ماه بعد یهو با دیدن تست مثبت بارداریت سوپرایز شی❤

مشکل از کیه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ببخش که اینو میگم ولی دوستت کم داره عزیزم حرفش اصلا منطقی نبوده

خودش عفونت رحم داره چند وقتیه و دستشون تنگ بوده نرفته درمان کنه ولی بازم هر چی فکر میکنم مقایسه این دو مورد واقعا منطقی نیست

درمان عفونت کجا نازایی کجا😐

میدونی خوشگلم ی بار ی جایی ی جمله ای خوندم به دلم نشست ی وقتا که خیلی میبرم سعی میکنم با یادآوریش آر ...

چه جمله قشنگی انشاءالله که همینطور هست 🥲

انشاءالله هر دوتامون سوپرایز میشیم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪