2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا گفته مثل خواهرمی

چت عادی بود

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

همون چیزی نیست دوتاشوشنم میشناسم ولی زیاد خوشم نیومد

آخی... 🙃🤭 عزیز دلم یه کوچولو حسودیت شد. چون شوهرتو دوست داری. ولی به حست توجه نکن زیاد و دامن نزن بهش. خودتم میگی هر دو رو میشناسی. بذار راحت باشه همسرت و جلوی خودتم بهش محبت کنه. اینجوری جاریت واقعا مثل خواهرت میشه. مامان من هم با جاری‌هاشون خیلی خوبن. همهٔ زنعموهام خوبن واقعا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
با پاهای تاول زده کجا رفته بوده ایشون نیاز نبوده اینقدر احساسی هم توضیح بده ب نظرم این چت ی کم معمو ...

نه دوتاشونو میشناسم واقعا اهل این حرفا نیستن

بدم اومد تو پیویش اینجوری پرسیده چون یه گروه خانوادگی دارن اونجا میتونست بپرسه

کربلا بود با تاولا

آخی... 🙃🤭 عزیز دلم یه کوچولو حسودیت شد. چون شوهرتو دوست داری. ولی به حست توجه نکن زیاد و دامن نزن ...

خودمم من جاریمو دوست دارم واقعا

ولی بقول شما یکم حسودیم شد تو پیوی پرسیده 

منم دوست دارم بگم حساس نباش اما جاری بنده برای شوهرم زبون میریخت اما به من که میرسید قیافه میگرفت و یه کرم درونی داشت البته الان برادر شوهرم جدا شده 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

شوهرتون متوجه حساسیت پیامشون شده و بنا بر احتیاط گفته مثل خواهرمی

منم خوشم نیومد اما واکنش نشون نده

فقط غیرمستقیم بگو به همسرت خوشت نمیاد از اینجور صمیمیت ها

مثلا مثالهای دوستم میگه ....خواهرم میگفت..همسایه میگفت ..بزن براش و در اخر بگو من جای فلانی بودم فلان میکردم

براش مجازات سختی درنظر بگیر بزار همسرت حدو حدودشو بدونه...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤