2777
2789
میدونی یهو بهم شوک وارد شد دیدم

جسارتا  با این توضیحات مقصر همسرتون نیست و اینکه جاریتون اومده ی در باغی ببینه ک سریعا همسرتون لفظ خواهرم ب کار برده  البته اینم بگم ی ریز کرمی من احساس کردم اونم از طرف جاریه

جسارتا با این توضیحات مقصر همسرتون نیست و اینکه جاریتون اومده ی در باغی ببینه ک سریعا همسرتون لفظ خ ...

این که جاری دوهفتس واقعا خوابیده و نمیتونه حیی یه لحظه بشینه چیزی بخوره از درد تاثیر داره ایا؟و شبا با گریه میخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این چیزا اصلا نمیتونم هضم کنم حتی یک چت ساده باشه اصلا از این مدل صمیمیت ها اگر همسر ایندم با غیر محارمش داشته باشه برای من قابل تحمل نیست 

چون یک چت غیر ضروری و بی مناسبتی هست 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
اره انصافا جاریم خانومهالان که یادم‌میاد خودم به شوهرم گفتم حتما دعا کن خیلی درد داره من از اینکه پ ...

عزیزم... خوبه که شما هم خانم و منصف هستی. آفرین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟