2777
2789
عنوان

راه حل میخوام خواهرا

387 بازدید | 68 پست

بچها من چند روز پیش تایپک زدم گفتم ی نفری تهدیدم میکرد رفتم به یکی از پسرا فامیل گفتم با این صحبت کن اونم فرصت غنیمت شرمنده هرچی داشتم از اون طرف گرفته حالا اون تهدیدم میکرد ک برم پیشش کلی فحشم داد حالا شما بهم بگید من چیکار کنم 🙂

چند روز پیشم به مامانم زنگ زد گفت میخوام ی چیزی بهت بگم که خیلی ناراحت میشی 

ولی دیگه بعدش زنگ نزد چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن ۱۱۰

مشکلتو بگو 

بگو که نامزد داری ولی یکی به قصد سو استفاده داره تهدیدت میکنه 

پلیس شماره طرفو ازت میگیره و همزمان که تو رو خطی میزاره رو اسپیکر طرفو با تهدید شل و پل میکنن خلاص میشی.

من اینکار کردم :/

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
زنگ بزن ۱۱۰مشکلتو بگو بگو که نامزد داری ولی یکی به قصد سو استفاده داره تهدیدت میکنه پلیس شماره طرفو ...

پسره خودش قبلا تو نظام بوده دو سه تا دوست هم تو آگاهی داره 🤍🥲همش میگفت شماره شوهرت پرینت میگیرم بهش پیام میدم خرابی  از ایناست ک ی زخم بزنی هزارتا میزنه 

اگر یه وقتی ویدیو به دست کسی رسید کاملا انکار کن بگو این هوش مصنوعیه قیافه ی منو‌ انداختن روش

منم دقیقا به خانوادم گفتم با هوش مصنوعی گفته ازت فیلم درست میکنم تهدیدم کرده این حرفا 

پسره خودش قبلا تو نظام بوده دو سه تا دوست هم تو آگاهی داره 🤍🥲همش میگفت شماره شوهرت پرینت میگیرم به ...

اتفاقا نظامیها بیشتر میترسن از خودشون😂😂😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
حتی برام نفرستاد گفت ناراحت میشی نمیفرستم این حرفا

وای توروخدا به خواسته هاش عمل نکنیااااااا

احتمالا دورغ هم میگه و میخاد از سادگیت سو استفاده کنه

دیدی پیله میشه 

پیاما و تهدیداش رو نگه دار نشون پلیس بده