با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی به علت پدر و مادر گیر که جهان بینیشون غلطه وفکر میکنن بچه هاشون باید دکترا باشند حداقل وگرنه ارزش نداره زندگی کنند اونم رشته های خاص نه هر رشته ای علی الخصوص پزشکی (حالا خودشون سیکلم ندارنا)
من واقعا استعداد کارهای ورزشی هنری و کارهای آزاد رو ندارم و از پسش بر نمیام و تک بعدی هستم و بنابراین تنها راهی که میبینم درس خوندنه چون گزینه دیگه ای ندارم