2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید یه سوال ولی توروخدا تهش دعوا راه نندازین

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست

چون جامعه ما ارزش آدما رو با سوادشون میسنجه

شعور آدما رو با سوادشون میسنجه

من دیدم خیلی جاها تا یکی حرف بدی یا از روی نا آگاهی حرف میزنه میگن حتما سوادش در حد سیکله

فلانه

خب اینا اشتباهه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

عزیزم شما سواد داشته باشی همون آرایشگاه رو میتونی به آموزشگاه تبدیل کنی میتونی مربی و مدرس ارایشگری بشی چون یکی از شرایطش تحصیلات اما اگر فقط ارایشگر بشی تا اخر محکومی و هیچ پیشرفتی نداری.در کنار درست علاقتو دنبال کن نتیجه روشن تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طرق لیسانسه ولی هیچی حالیش نیس یکی دیگه دیپلمه ولی از بس کتاب خونده و اطلاعاتش بالاس که ادم کیف م ...

خب همین مهمه دیگه مدرک مهم نیس ولی خب دانشگاه رفتن هم خوبه کلا ادم خیلی فهمیده تر میشه من خودم تجارب زیادی کسب کردم اونجا 

کی همچین حرفی زده طرف لیسانسه هیچی بارش نیس

اونهم ممکنه

کلا سطح مطالعه خیلی تو کشور ما پایینه هرچقدر مدرک وایینتر باشه اطلاعات عمومی پایینتره

عمومیت داره ولی همگانی نیست

لایک نکنید🙂‍↔️

خب طرق لیسانسه ولی هیچی حالیش نیس یکی دیگه دیپلمه ولی از بس کتاب خونده و اطلاعاتش بالاس که ادم کیف م ...

😊

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

چیزایی که تو دانشگاه یاد می گیری رو جای دیگه ای نمی شه یاد گرفت به نظر من. مخصوصا تو ایران. از نظر ف ...

میشه انتقاد کنم؟ 

طرف متخصصه بعد بخیه رو از بدن بچه میکشه بیرون 

يا طرف لیسانسه شعور نداره

ولی خیالی هستن سواد درس حسابی ندارن ولی انقد خوبن که ادم دوست داره ساعت ها باهاشون وقت بگذرونه

چون جامعه ما ارزش آدما رو با سوادشون میسنجهشعور آدما رو با سوادشون میسنجهمن دیدم خیلی جاها تا یکی حر ...

وای گفتییییی

بخدا دیدم اینجا پزشک هر چی از دهنش در اومده گفته تهشم گفته من 7 سال درس خوندم احمقایی مته شما رو درمان کنم بعد یه عده اومدن حقو دادن بهش 

بعد طرف کافیه آرایشگری چیزی باشه یه چیزی بگه میزنن پارش میکنن

هیچ شغلی بالاتراز اونیکی نیست

ولی قبول کن جامعه دکتر یا شغلای دولتی یا انسان های با تحصیلات بیشتر قبول دارن 

این شکلی جاافتاده

من خودم شغل ازاد دوست دارم و فعلا دانشگاه نرفتم دوست دارم برم یا شاخه ارایشگری یلد بگیرم

یه نظرم دانشگاه  خیلی به علمت شخصیتت کمک میکنه 

ولی من لیسانسه بیشعور دیدم دکتر بی وجدان ذیدم

پس یسری چیزا ربطی به تحصیلات نداره

🌜

میشه انتقاد کنم؟ طرف متخصصه بعد بخیه رو از بدن بچه میکشه بیرون يا طرف لیسانسه شعور ندارهولی خیالی هس ...

یکی دو تا استثنا چیزی رو عوض نمی کنه به نظر من. دکتر بی سواد هم داریم. نمی شه بگیم پس دکترا بی سوادن. 

سواد شعور نمیاره ولی جهان بینی میاره. زمینه ی شعور رو میاره. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خب وقتی بری دانشگاه همه رو با نمره ی کم گاس شی تهش هیچی نفهمی و هیچ تغییری نکنی چه فایده

حالا مگه قراره بری با نمرهٔ کم درساتو پاس کنی؟

درستو بخون دخترم، کنارش کار هم بکن و کار هم یاد بگیر.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
حالا مگه قراره بری با نمرهٔ کم درساتو پاس کنی؟درستو بخون دخترم، کنارش کار هم بکن و کار هم یاد بگیر.

چرا فکر میکنین راجب خودمه 😐😐😐😐😂

من نمره هام 19 به بالان دانشگاهم میرم 

واسه اون بدبختایی بود که رفتن دنبال علاقشون و ولشون نمیکنن

چرا فکر میکنین راجب خودمه 😐😐😐😐😂من نمره هام 19 به بالان دانشگاهم میرم واسه اون بدبختایی بود که ر ...

بذار ولشون نکنن. به نفعشمن میشه. هر چی بیشتر بخونیم و بخونیم و بخونیم، بهتره.

من چیزی که برای خودم یا دختر خودم میخوام و خوب میدونم رو میگم. می‌تونم الکی بگم آره واقعا هم تحصیلات مهم نیست. اما مهمه و خیلی هم مهمه عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟