2777
2789

گرفته خوابیده نه زنگی نه پیامی انگار نه انگار  در طول روز فقد یک بار زنگ میزنه و صب صبخیر میگه

فقد کار کردن براش مهمه همش کار میکنه نه بیرون رفتنی داریم نه دور زدنی اگر باشه هم به اجبار منه وگرنه این فقد کار کردن و پول در اوردن رو دوس داره 

معدم درد میکرد میگه برو دکتر کارت میدم بهت برو دکتر 

خودش اصلا وقت نداره دوشغله اصلا مهم نیست براش انگار ولی اگ بهش بگم میگه سرم شلوغ بود مشتری داشتم  بعدش میگه تو وقت بگیر من ببرمت ولی میدونم ک نمی‌بره باز مشتری میاد براش ۹ ماهه عقد کردیم ولی نه مسافرتی نه چیزی  فک میکنه پول بده  دیگه من چیزی لازم ندارم 

ماشین باباشو برمیداره خودشم پاییز وام میگیره  رو پولش بزارع ماشین میخره میگه سالگرد میریم مسافرت ولی میدونم همونو هم نمیریم چون همش درگیر کاره ...

.

نه خدایی شوهرم با تموم بدیاش بعد هفت سال همیشه مراقبمه و هرجا احتیاج داشته باشم باهام میاد ..این یکم بده هنوز اولش وقت نداره برات

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشین❤️سعی کن باهاش صحبت کنی در آرامش بهش بگی ک از این شرایط ک وقت نمیزاره یا کم میاره بشدت نا ...

مرسی عزیزم نه مشاوره هم رفتیم میگه  تا وسایل نخرم تا سرویس طلا نخرم تا خونه رو نسازم اوضاع همینه بعدش خوب میشه میریم میگردیم 

.