2777
2789
عنوان

شما هم تو دوران عقد شوهرتون بیخیال بود

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 48 پست
بببین بنطرم حق داره حالا شوهر من تعطیلاتو نصف روزو خونست اذیت میکنه حا اینکه بازنش بگذرونه میره قلیو ...

مرسی عزیزم🥲🥲 فعلا ک صبوری میکنم ولی گاهی خسته میشم مثلا امشب نه پیامی نه زنگی هیچیییی صب پا میشه میگه ببخشید دیشب خابم برد حتی شده گاهی پیششم از خستگی میخابه  در این حد خودشو خسته میکنه منم خسته شدم ازش 

.

چقدر پول میده در ماه من فک میکنم مردای این دوره اینطوری شدن منتی شدن همش منت منت ک اره برا تو برا زن ...

بستگی داره. همش میخواد حساب کنه چقدر در ماه خرج دارم به همون اندازه بده چند وقته انقدر گفتم گفتم یک میده   اونم حتما باید بهش بگم پول نیاز دارم وگرنه خبری نیست دوست دارم عادتش بدم ماه ی جیز بهم بده 

شوهر شما چطور؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم🥲🥲 فعلا ک صبوری میکنم ولی گاهی خسته میشم مثلا امشب نه پیامی نه زنگی هیچیییی صب پا میشه م ...

عیبی ندارع میدونم سخته درکت میکنم توام یکمی باهاش راه بیا تو اوضاع زندگیتون بهتر شه ایشالا وقتش کمکم ازاد میشه میبرتت بیرون 

بستگی داره. همش میخواد حساب کنه چقدر در ماه خرج دارم به همون اندازه بده چند وقته انقدر گفتم گفتم یک ...

شوهر منم نمیداد ماهیانه مثلا میگفت چیزی لازم داری بگو بگیرم منم میگفتم بهش بعد اون تایم مشتری داشت با وقت نمیکرد به کارتم بزنه منم غر میزدم دیگه خودش گفت ماهیانه میزنم

کلا خرج منم کمه ماهی همون ۲ تومن یا ۳ تومن بشه ب جز دکتر و اینام ک باید خودش بده 

البته خرج دانشگامو بابام میده همه خرجام با شوهرم نیست 

.

مرسی عزیزم نه مشاوره هم رفتیم میگه تا وسایل نخرم تا سرویس طلا نخرم تا خونه رو نسازم اوضاع همینه بعد ...

نمی‌خوام اذیتت کنم 

شماهم حق داری هر خانومی دوس داره ک همسرش بهش توجه کنه براش وقت بزاره

از طرفی اونم دست تنها  فکرش مشغوله ولی داره زیاده روی می‌کنه یکم تو بهش بیشتر توجه کنه بهش بفهمون درکش میکنی مراقبشی بعد زمانی ک فکرش آزاده ی خواسته بهش بگو 

انشالله ک کاراتون سریع تر پیش می‌ره این دوران قشنگ نامزدی هم با خاطرات خوب قشنگ سپری میشه 

بستگی داره. همش میخواد حساب کنه چقدر در ماه خرج دارم به همون اندازه بده چند وقته انقدر گفتم گفتم یک ...

ما برا این مشکل مسائل مالی پیش مشاور هم گفتیم وگرنه اون اوایل می‌گفت فقد لباساتو میخرم خرجای دیگت وظیفه من نیس

.

چاره ای ندارم میگه وقت ندارم میسازممشتری دارم میسازم خستم میسازم .تو مسائل عاطفی اینطوری هستیم و وق ...

هروقت بهت احتیاج داشت،دقیقاً همون موقع(احساساتی نشو) و درست سر بزنگاه یه بهانه بیار که نتونه حرفی توش بیاره و سرشو بکوب تو طاق،چندبار اینکارو کن و اگر اعتراض کرد،بگو "اسمش روشه،درک متقابل"

هروقت بهت احتیاج داشت،دقیقاً همون موقع(احساساتی نشو) و درست سر بزنگاه یه بهانه بیار که نتونه حرفی تو ...

ی بار اینکارو کردم گفت اره من بدم وقت نمیزارم ولی مشکلات هست گرونی هست تا وقتی ک اینارو اوکی نکنم خونه جهیزیه ماشین اوضاع همینه تحمل کن وقتیم بگم نه یا کاری ک میخاد انجام ندم میگه من بدم تو مث من بد نباش 

.

ی بار اینکارو کردم گفت اره من بدم وقت نمیزارم ولی مشکلات هست گرونی هست تا وقتی ک اینارو اوکی نکنم خو ...

بهش بگو"من آیینه ام،هر کاری کنی،عین همونو توی من میبینی،درضمن تعادل داشته باش،زندگی همش بدو بدو نیست،گاهی باید وایساد و یه نگاهی به زندگی کرد و یه نفسی کشید،زنده نیستیم که کار کنیم"

بهش بگو"من آیینه ام،هر کاری کنی،عین همونو توی من میبینی،درضمن تعادل داشته باش،زندگی همش بدو بدو نیست ...

تصمیم دارم همینو بهش بگم  

راجب تعادل زیاد بهش گفتم حتی مشاوره ولی خب میگه تحمل کن جبران میکنم

.

تصمیم دارم همینو بهش بگم راجب تعادل زیاد بهش گفتم حتی مشاوره ولی خب میگه تحمل کن جبران میکنم

بگو"وقتی جبران میکنی،که دوران نامزدی و عقدمون تموم شده و من خاطره خوشی ازش ندارم،حالا هزارسال جبران کن،به چه دردی میخوره،اگه تونستی،زمانو به عقب برگردون،اونوقت جبران کن"