2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاف اسپرته و تیپ اسپرت میخوادموجدار میتونه تیپت خانومانه باشه

کت و شلوار سه تیکه هست مشکیه‌ جنسشم پارچه ایه

شلوارش مام فیت و بند داره یه تاپ مجلسی هم زیرش و کتشم کوتاه 

حالا صاف یا فر بنظرت

کت و شلوار سه تیکه هست مشکیه‌ جنسشم پارچه ایهشلوارش مام فیت و بند داره یه تاپ مجلسی هم زیرش و کتشم ک ...

من نظرم صافه، چون لباست کلاسیک اسپرته

بزار به هوش مصنوعی هم بگم ببینیم چی میگه😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

مدل مو خیلی می‌تونه استایل کت و شلوار رو تغییر بده. چون کت و شلوار سه‌تیکه‌ی شما مشکی و پارچه‌ایه و شلوارش مام‌فیت با بند هست (یه حالت شیک اما کمی ریلکس داره)، بهترین انتخاب‌هارو میشه توی چند سبک دید:

مدل موی باز صاف یا ویوی سبک: اگر می‌خوای استایل زنونه و شیک باشه، موهای باز و لخت یا ویوی ملایم خیلی با کت و شلوار هماهنگه. یه طرفشو پشت گوش بزنی یا سنجاق ساده بزنی، استایل تمیزتری میده.

مدل موی جمع شل (Low Bun / Low Ponytail): برای حالت رسمی‌تر و الیگنت، یه شینیون پایین یا دم‌اسبی شل، که چند تکه مو دور صورتت بیاد، خیلی به کت و شلوار میاد. این مدل باعث میشه یقه تاپ و کت کوتاه بیشتر دیده بشه.

مدل موی نیمه‌باز (Half Up Half Down): اگر می‌خوای هم حالت دخترونه باشه هم شیک، نیمه‌باز با پیچ یا گیره ساده انتخاب خوبیه.

مدل موی خیلی جمع (Sleek Bun یا دم‌اسبی خیلی صاف بالا): اگر می‌خوای استایل جسورانه و مدرن‌تر داشته باشی، موی کاملاً جمع و صاف (بون یا پونی‌تیل بالا) با کت و شلوار خیلی ترندی به نظر میاد.

اگر می‌خوای بیشتر حالت مجلسی داشته باشه، پیشنهاد می‌کنم سمت جمع کردن مو بری (پایین یا بالا بسته به صورتت).

اگر می‌خوای کژوال-شیک باشه، موهای باز ویوی یا صاف خیلی خوب میاد.

می‌خوای من با توجه به فرم صورتت دقیق‌تر بگم چه مدلش بیشتر بهت میاد؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch