2777
2789
عنوان

چرا ما جایی نداریم بریم تعطیلات همیشه خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 121 پست

اوایل جایی نمیرفتیم

اما تازگیا از خانه کارگز خونه میگیریم

خدایش هم تمیز و هم خوب

و قیمت مناسب .مثلا ۳ شب قشم ۹۰۰ تومن

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خدا رو شکر کن که مثل ما نیستی

شهر غریب و هوای گرم و شرجی که نمیشه جایی رفت

تنها جایی که در حال حاضر از همه جا بهتره خونه هست

باور کن چند مدت پیش زلزله میومد تا دم در میرفتیم ولی از شدت گرما ترس داشتیم که پامون رو بزاریم بیرون

منم ۶ ماه هیچ جا مسافرت نرفتم شوهرم هم یه هفته تعطیله خونه یم هیچ فامیلی بیرون شهر نداریم هممون یه شهریم 

رابطه ها ضعیف بخاطر پول نمیشه  جایی رفت خرج بالاس

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
منم صددردصد مثل شمام. ما کل تابستون خونه بودیم. دوماهه هیچ جا نرفتم. حس میکنم زندانی هستم

واقعا گاهی دلم میگیره اخه اطرافیانم یاسفرن یا ویلا .خواهرای خودم هر اخرهفته ویلای مادرشوهرشونم کلی کیف میکنن اونوقت بچه های من جایی ندارن برن

ما جایی داریم چند جا هم داریم اما وقت نداریم از عصری همسرم سرسنگین شده دلش مسافرت میخواد اما من کار ...

دیوونه قدر بدون شوهرمم چندبار منو برد بیرون شهر اذیت شدم نق زدم ازوموقع دیگه تا سرکوچم نبردتم. ببینه همراهیش نمیکنی میره با دوستاش تفریح تو و بچههات تو خونه تنها میمونین

الان كه تاپيكا همش در مورد شمال رفتنه

هر چى فكر كردم يادم نيومد آخرين بار كى شمال رفتم

رفتم بين عكسام نگاه كردم ديدم ٦ سال پيش بوده😢

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
همه چی برعکسه ...

برعکس نیست باور کن جا هم باشه از خودت نمیری ما مثلاً راه یک ساعته رو میبینی تو ترافیک موندیم شده چهار ساعت با دوتا بچه دیگه میگم نمیام 

یا اثاث لباس همه چی تو خونه خودت اونجا داری باز باید چند چیز ببری نمیشه همین جور لباس تن کنی ببری اونجام می‌رسی تازه یخچال روشن کن فریزری هارو حالا ازاینحا ببرم اونجام باید برم خرید یخچال پر کنم بعد دوهفته نبودی باید وایسی تمیزکاری کنی بشوری برداری  اگه خرابی وخرج باشه تو ساختمون باید درست کنی 

اینه که آدم جاهم داشته باشه میشه زحمت زیاد نمیره جا هم نداشته باشی همه اینا هست با پول جا دادن و اینکه منزل بگیری کثیفه هتل بری باید رستوران بری برای غذا کلا سخته دیگه آدم میشینه