2777
2789
عنوان

چرا ما جایی نداریم بریم تعطیلات همیشه خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 121 پست

ماهم خونه ایم ....همه میرن سفر ....من میگم خوشبحالشون .........

اتفاقا همین ۲ هفته پیش خواهرشوهرام باهم رفتن مسافرت من کلی تودلم میگفتم خوشبحالشون 🥴

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه قدر بدون شوهرمم چندبار منو برد بیرون شهر اذیت شدم نق زدم ازوموقع دیگه تا سرکوچم نبردتم. ببینه ...

خب الان پیک کاری منه و واقعا اصلا نمیتونم پام رو بیرون بذارم 

همه کارها به هم گره خورده 

الان 3 تا بیکار داریم و عشق سفر تو یه جبهه و من سرشلوغ و پرکار تو یه جبهه 

اتفاقا چون سال قبل به سختی یه باغ خریدیم 

همه ناراحتی شون اینه حالا که هیچ وقت فرصت نداری چرا این همه وام و دردسر برای باغی که قرار نیست بریم توش😢

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
تهرانیم بنظرت کجا بریم خیلی گرممونم نشه چون نوزادده ماه دارم

بستگی به خودتون داره.. سمت شرق برین دماوند.. غرب برین چیتگر یا جاده چالوس. بوستان هم ک بخاهین هست 

لباس اضافه برای همه حتی شوهرت بردار! 

غذا درست کن برید پارکی بیرونی جایی بخورید.یه روز از صبح پاشین برید جایی که زیارتی یا سیاحتی باشه مثل ...

فیلم میبینیم اکثرا یا میریم ایران مال دورمیزنیم بستنی میخوریم یامیریم رستوران پیتزامیخوریم برمیگردیم خونه این شده زندگی ما

بستگی به خودتون داره.. سمت شرق برین دماوند.. غرب برین چیتگر یا جاده چالوس. بوستان هم ک بخاهین هست لب ...

ببینم میتونم شوهرموراضی کنم جایی ببره اخه ازجای شلوغم بدش میاد مانزدیک دریاچه چیتگریم ولی اخرهفته ها انقدشلوغه که همسرم نمیبره میگه بدرد نمیخوره

ببینم میتونم شوهرموراضی کنم جایی ببره اخه ازجای شلوغم بدش میاد مانزدیک دریاچه چیتگریم ولی اخرهفته ها ...

الان تهران دگ خلوت شده! همه شمال اند 

شلوغ هم باشه مگه چیه! شما هم یکی مثل بقیه.. فکر کن رفتی همون ایران مال ک شلوغه 

فیلم میبینیم اکثرا یا میریم ایران مال دورمیزنیم بستنی میخوریم یامیریم رستوران پیتزامیخوریم برمیگردیم ...

فردا میتونید برید قم یا کاشان؟ صبخ اول وقت

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

مسافرت البته شوهرم گفت بریم باماشین جنوب من قبول نکردم ازراه طولانی میترسم باماشین بعد بچه هام دوست دارن سوار هواپیما بشن چون من اطرافیانم همه وضعشون خوبه چندبار دخترخاله وپسردایی ‌‌‌...بچه هام سفرباهواپیمارفتن منم دلم میگیره مانمیتونیم بریم 

بعد توخواهرام من بدشانسم اونا مادرشوهراشون قشنگ ویلا دارن بچه هاشون همش تواستخرن ومهمونی بعدمادرشوهرمن یکسالم خونش نریم نمیگه مردید یازنده واقعا جز خونه مامانم جایی نداریم اونم دیگه خیلی تکراری وخسته کننده شده چون اپارتمانه وبچه ها نمیتونن جم بخورن

کافه البته من با دوستم میرم

چند بارم رفتیم کوه نوردی ولی اینجا گرمه نمیشه زیاد بری بیرون حتی یه بازارم تابستون تو دلم موند پاییز شد و هنوز گرمه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

الان تهران دگ خلوت شده! همه شمال اند شلوغ هم باشه مگه چیه! شما هم یکی مثل بقیه.. فکر کن رفتی همون ای ...

ایرانمالم تکراری شده چیز خاصی نداره مجبوری میریم 

خیلی دوست دارم بچه هام خوشحال باشن ازاد بازی کنن لذت ببرن جاهای جدیدوببینن غذاهای جدیدو امتحان کنن ولی همش پول زیادمیخاد

من بعد از ۷ماه مریضی وگذراندن شرایط روحی بد دوروز پیش رفتیم باغ همکار، دوساعت اونجابوذیم من فقط دوتابچمو می‌بردم جیش پی پی ،پی پی جیش روانم بهم ریخت برگشتم  گردش به من نیومده چه برسه سفر