2777
2789
عنوان

چرا ما جایی نداریم بریم تعطیلات همیشه خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 121 پست
جا که هست چرا نیستکلی مکان تفریحی هست بستگی به شهرتون دارهمثلا شهربازی و استخر همه جا هست

ماتهرانیم بعد انقدشلوغ میشن وترافیک نمیشه توتعطیلات بری البته شایدبچه ها روبردیم یه پارک ابی جدیدبازشده کوسه ونهنگ مجسمه داره این تازه به فکرم رسید 

یا مثلا چندهفته پیش رفتیم برج میلاد رفتیم تاطبقات بالاش موزه واینا ...

چون عرضه نداریم ببخشیداولی نمیتونید اول صبح یه چایی و ناهارتون بردارید برید پارک؟

دقیقا عرضه یا دل و دماغ میخواد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم خونه ایم ....همه میرن سفر ....من میگم خوشبحالشون .........اتفاقا همین ۲ هفته پیش خواهرشوهرام با ...

منم غبطه میخورم راستش ماچون بچه هام سه تان نمیتونیم باکسی مسافرتم بریم کسی دیگه حوصله ما رونداره ازجمع خانوادگی دورشدیم جوونا دیگه ماروادم حساب نمیکنن خواهربرادرام همش عشق حالن توشون من این اوضام چندروز پیش انقدگریه کردم داشتم کورمیشدم گفتم چرا همه دوربرشون شلوغه شوهرمنم نه دوستی نه اشنایی خودمم یه دوست درست حسابی ندارم لااقل یه وقتایی بااون برم جایی دلم بازشه

تهرانیم بنظرت کجا بریم خیلی گرممونم نشه چون نوزادده ماه دارم

عزیزم تهران که اینهمه جای تفریحی داره...پارک جمشیدیه...پل طبیعت...وردیج و واریش...روستای های کرج...جاده چالوس اینا راهی نیست که...بچه داری یکم سخت میشه بساط کباب رو خونه آماده کن به سیخ بکشه همسرت وببرین اونجا بذارین رو ذغال باید یکم تحمل کنین وگرنه نمیشه که بچه ها دلشون تفریح میخواد باید لذت  تفریح با خونواده رو بچشن فردا پس فردا که بزرگتر شدن نرن پی دوست ورفیق...یا اصلا بساط کردن براتون سخته برین ارم بچه ها بازی کنن....ایران مال....دریاچه.... 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ماتهرانیم بعد انقدشلوغ میشن وترافیک نمیشه توتعطیلات بری البته شایدبچه ها روبردیم یه پارک ابی جدیدباز ...

خب چه بهتر که تهرانید

تهران مکان های تفریحیش رو تا صبح بگم تموم نمیشه

این پیجایی که مکان های تفریحی رو معرفی میکنن دیدی حتما فالو کن جاهای خوبی معرفی میکنن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم غبطه میخورم راستش ماچون بچه هام سه تان نمیتونیم باکسی مسافرتم بریم کسی دیگه حوصله ما رونداره ازج ...

با سه تا بچه دورت شلوغ ترینه فقط باهم دیگه یاد نگرفتین خوش بگذرونین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم غبطه میخورم راستش ماچون بچه هام سه تان نمیتونیم باکسی مسافرتم بریم کسی دیگه حوصله ما رونداره ازج ...

عزیزم اولا خودت باید با بچه‌هات بتوتی خودت رو شاد کنی...

الان خودتون یک خانواده هستید...

ولی در کل سه تا بچه خب زیاده...

اعلب چون کم بچه‌دارند با خانواده‌ای که زیاد بچه‌داره رفت و آمد نمیکنند چون از نظر هزینه‌ها و استهلاک و هر جور فکر کنی به صرفه نیست...

دیگه وقتی تصمیم گرفتی سه تا بچه داشته باشی فکر اینجاهاش رو هم باید میکردی.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من بعد از ۷ماه مریضی وگذراندن شرایط روحی بد دوروز پیش رفتیم باغ همکار، دوساعت اونجابوذیم من فقط دوتا ...

عزیزم خداسلامتی بده اره اینم هست شوهرمنم هزبیرون رفتنو ومهمونی بخاطر بچه ها فراریه انقدکه اذیت میکنن