2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز ۶۸۰۰ سوابق شانس قبولی کاردانی بهداشت دارم؟

کنکور امسال اصلا مشخص نیست دیدی که چطور شد چطوری رتبه دادن ولی

بزن تو هرچیزی شک داری بزن ولی اگر علاقه نداری نزن میدونی که محدودیت هارو جدیدا

هرچند هنوز برای با آزمونشو اعلام کردن ولی ممکنه با سوابق هم محدودیت داشته باشه برای کنکور مجددتون

من رشته ام انسانی بود کنکور ریاضی دادم، از طریقش میتونم ازاد برم؟

اره کنکور ریاضی داده باشی میتونی رشته های مربوط به ریاضی رو بری ولی برای رشته های انسانی نمیشه مگه اون رشته های شناور مثل روانشناسی ازاد حقوق ازاد و اینا 

کنکور امسال اصلا مشخص نیست دیدی که چطور شد چطوری رتبه دادن ولیبزن تو هرچیزی شک داری بزن ولی اگر علاق ...

اره خیلی مبهم بود همه چی 

دیگ مجبورم هر چی گرفت برم سال دومم بود 

اره کنکور ریاضی داده باشی میتونی رشته های مربوط به ریاضی رو بری ولی برای رشته های انسانی نمیشه مگه ا ...

امسال فرق داره

برای ریاضی هم با کنکور تنها نمیشه هر رشته ای رو انتخاب کرد

دقت کردی توی کارنامه نهایی ۴ تا تراز داده بودن برای ۴ تا گروه آزمایشی؟

نزدیک ۱۶

بستگی داره کدوم شهر بزنی و اون شهری ک داری میزنی با چه معدل هایی بزنن میلا کاردانی بهداشت تهرانو نمیاری چون اکثرا با معدل بالاتر میزنن اینو شهر های اطرافو بزن ولی اول از شهر خودت شروع کن چون اونایی ک تعهد داره بومی گزینی میشه یه جورایی بعد کم کم برو اطراف