2777
2789
کنکور امسال اصلا مشخص نیست دیدی که چطور شد چطوری رتبه دادن ولیبزن تو هرچیزی شک داری بزن ولی اگر علاق ...

یه سوال ممنون میشم پاسخ بدین

من دیپلمم تجربیه نظام جدیده کامله و فارغ‌التحصیل شدم

ولی واسه ریاضی ایجاد سابقه کردم کنکور ریاضی دادم تو ایجاد سابقه چندتا درس رو زیر ۱۰ شدم الان تکلیف اونا چیه؟ نیازه دوباره امتحان بدم؟ یا چون دیپلم کامل دارم دیگه مشکلی واسه ورود به دانشگاه نیست؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کدوم شهر بزنی و اون شهری ک داری میزنی با چه معدل هایی بزنن میلا کاردانی بهداشت تهرانو نمی ...

کاردانی پیرا بر اساس سوابق بومیه فقط میتونم شهر خودمو بزنم.نمیدونم چقدر شانس قبولی دارم 

یه سوال ممنون میشم پاسخ بدینمن دیپلمم تجربیه نظام جدیده کامله و فارغ‌التحصیل شدمولی واسه ریاضی ایجاد ...

نه لازم نیست مگر اینکه دانشگاهی که میری شرط معدل داشته باشه مثل دانشگاه های سپاه و غیره

کاردانی پیرا بر اساس سوابق بومیه فقط میتونم شهر خودمو بزنم.نمیدونم چقدر شانس قبولی دارم

اره به خاطر همین گفتم شهر خودتو بزن ولی چند تا از شهر های اطرافم بزن چون ممکنه ظرفیتش تکمیل نشه و از قطب هم بگیرن 

نه لازم نیست مگر اینکه دانشگاهی که میری شرط معدل داشته باشه مثل دانشگاه های سپاه و غیره

وای مرسی اینقدر بقیه گفتن باید دوباره امتحان بدی مرداد هم ثبت نام نکرده بودم استرس گرفتم نکنه نشه برم دانشگاه 

اگه بر اساس سوابق بخوام برم چی؟ اونجا هم دیپلم تجربی کافیه یا باید اینا رو پاس کنم؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وای مرسی اینقدر بقیه گفتن باید دوباره امتحان بدی مرداد هم ثبت نام نکرده بودم استرس گرفتم نکنه نشه بر ...

بستگی داره با سوابقت بخوای کجا بری

انتخاب رشته تجربی بخوای بکنی نه

ولی انتخاب رشته ریاضی بخوای بکنی آره

بستگی داره با سوابقت بخوای کجا بریانتخاب رشته تجربی بخوای بکنی نهولی انتخاب رشته ریاضی بخوای بکنی آر ...

آها مرسی

بستگی داره با سوابقت بخوای کجا بریانتخاب رشته تجربی بخوای بکنی نهولی انتخاب رشته ریاضی بخوای بکنی آر ...

خیلی ممنون از توضیحاتت