2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69420 بازدید | 757 پست

ا ش پ زی مردن دو نفره :) فوتبال بازی کردن 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

اتفاقا خانم های مذهبی باید بیشتر حواسشون به این چیزا باشه خوشی های حلال رو به خودتون و همسرتون حروم ...

خانم من کی گفتم مذهبی هستم ؟!!!!! بهتره بجای عجله تو جواب دادن اول با دقت بخونید

ضمنا از کجا انقد محکم میگی من خوشی های حلال به خودم و همسرم حروم کردم ؟؟؟!!!!

بخدا اگه ترس از چشم خوردن نبود بهت میگفتم که خوشی واقعی چیه ولی اینجا هر کی از شوهرش تعریف کرده بعدش پشیمون شده 

به لطف خدا  اون حال و هوایی  که من و همسرم در کنار هم تجربه میکنم اصلا برای شما قابل درک نیست 

حالم بد میشه با آدمایی مث شما بحث کنم و ارزش نداره وقتم و بخاطر شما خراب کنم  

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی مثل خودم پیدا کردم بلاخره😂♥️توروخدا پیدا کردی بازم برام بفزس عاشق این کرم ریختنام

باشه عشقم باور کن من تقریبا همه اون بازی ها و برنامه ها رو با همسرم داشتم حتی داستان ترسناک فقط قبرستون نمی‌رفتیم 

براش رمان می‌خوندم بازی میکردیم و ... 

اره دقیقا من‌ تنها تاپیکیم که یکم‌ جواب دادن موضوعش در مورد داداش و زنداداشم بود😂

اره مثلا یکی اومده بود تاپیک زده بود شور.ت هامو بعد دوازده سال می‌خوام بندازم دور تازه عکس چندشش هم فرستاده بود بعد پر بازدید شده بود 😑😑 ولی یکی مشکل داشته باشه یا سوال جدی که خاله زنکی نباشه هیچکس محل نمیذاره

خانم من کی گفتم مذهبی هستم ؟!!!!! بهتره بجای عجله تو جواب دادن اول با دقت بخونیدضمنا از کجا انقد محک ...

بخاطر متنی ک توی امضاتون هست و استفاده ار لحن و جمله هایی که اکثرا مذهبی ها استفاده میکنن چنین حدسی زدم 

لحن من دوستانه بود ن پرخاشگرانه ...

معذرت اگه باعث ناراحتیت شدم 

چه خوب عزیزدله من

پایدار بمونید ❤

اره ولی مت شوهرم ۲۳ سالشه یکم ازینکارا زیاد کنم میگه مگه بچه ایم بچه بازیه😐

شوهرتون ۲۳ سالش 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

اشپزی کردن دو نفره ، فوتبال، فیلم دیدن زنگ زدن خونه مردم مزاحمت ایجاد کردن 😂🤌🏻

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

یکی مثل خودم پیدا کردم بلاخره😂♥️توروخدا پیدا کردی بازم برام بفزس عاشق این کرم ریختنام

وقتی رفت حموم بگو میام پشتت رو لیف بکشم بعد وقتی داشت سرش رو می‌شست  یواشکی هی شامپو بریز تو سرش کف کنه دوباره 

خانم من کی گفتم مذهبی هستم ؟!!!!! بهتره بجای عجله تو جواب دادن اول با دقت بخونیدضمنا از کجا انقد محک ...

چرا هر چی میشه رو به اسلام ربط میدین؟ ول کنینن تورو خدا 🙄😂

ب نظرم قرار نیس همش درحال گشت و گذار و تفریح باشین ک ،همین ک کنار هم دراز بکشین تو سکوت ولی حال دلتون با هم خوب باشه اوکی،ک این هم سواد رابطه میخواد چ جن.سی چ عاطفی ،اگاهی 

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...