بابا اخه خیلی هاش بدون پول هزینه اس و کلی هم خوش میگذره همون پیاده روی یا نمیدونم یه فیلم عاشقانه یه فیلم خنده دار شبا فیلم ترسناک پاسور بازی کردن ما با این چالش سنگ کاغذ قیچی که تو اینستا مد شده بود غذا خردیم هرکی میسوخت باید یدور میزد تو خونه میومد اون یکی تند تند غذا میخورد تا طرف برس انقدر خوش گذشت انقدر خندیدم کلا هم یه پیتزا یه بسته قارچ سخاری شد ۵۵۰ تومن
خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
این که همش گشت و گذار شدزندگی فقط تفریح نیست که عزیزم
آفرین بهت خانووووم واقعا الان انقدر زندگی سخت شده انقدر مردهامون به فکر قسط و اجاره و چی و چی هستن که بهش بگیم بریم نصف شب قبرستون،یا همش انقدر حرف گشت و گذار بزنیم شوهره فکر میکنه یا دیوونه شدیم یا هوایی شدیم.فیلم دیدن و پارک و پیاده روی و رستوران و این چیزا میشه،ولی بعضی گزینهها واقعا نشدنیه
این تاپیکا مال این سایت نیست اینجا باید بگی کتک خوردم شوهرم رابطه نمیخواد سرده یخ زده خیانت دیدم شوهرم فیلم ناجور میبینه لباسای جاریم از من بهتره شوهرمو تو خیابون میخوان بخورن من حسادت میکنم و مابقی ماجراها. تاپیک خوب و ایده های خوب مسخره میشن. وقت های بیکاری بجای تو سر هم زدن همین ما را رو انجام دادن واقعا باعث خوب تر شدن روابط میشه.