2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌دوس پسر با شوهر فرق دارهشوهر بیکار نیس همش تفریح باشیم پس کی کار کنهعجب ایده مسخره ای

والا هم من شاغلم هم نامزدم

نامزدم که از ساعت ۷:۳۰صبح سرکاره تا ۱۱شب بصورت یسره

پلی خب تعطیلاتی هم داره مثل امروز یا جمعه ها این تفریحات پاسه اونموقعه هاس

خواهر جلوتر دارم متاسفانه خواهرمم پزشکی میخونه و مشغول درسه نامزدمم اومده جلو اما پدرم موافق نبودع چ ...

شماکه بادوسپسر میرین مسافرت و قبرستون و اینور اونور دبگه رسم شوهردادن دختر بزرگتر  مسخرس که همونم خودش رل داره و تازه دوستای رلش رو هم بغل میگیره و... 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
دوره دوستی همه چی فرق میکنه باازدواج..فقط نفهمیدم چن سالتونه و اینکه یه جامیگی دوس پسرمه الکی گفتم ش ...

عزیزم من متولد ۷۹ هستم ۲۴سالگیم تموم شده نمیدونم این چیزا چه ربطی به سن داره فقط

در رابطه با نسبتم با پارنترم ایشون دوست پسری هست که خانواده ها درجریانن و فعلا بصورت صیغه موقت (نامزدی)هستیم تا رفت و امد کنیم ببینیم بذرد هم میخوریم یا خیر

مسافرتم با خانواده ها میریم یا شاید اگه کوتاه باشه نیم روزه باشه تنهایی

نصف شب بریم قبرستون که آدرنالین ترشح بشه بعد آدرنالین ترشح بشه عاشق میشیم خیلی جالب بود واقعا

عزیزم نوشتم عاشقه ادرنالینم چه ربطی به ترشح ادرنالین و عاشق شدن داره

چقدر حرف مفت درمیاری عین این پیرزنا

بابا این ادم لیست مورد علاقه خودشو نوشته و اون هفتاد و چند نفری که لایکش کردن خوب اینا این مدل فعالیت دونفری رو دوست دارن حالا چرا  دونه به دونه ازش بازجویی میکنین یا دعواش میکنین یا ارشادش میکنین   مگه گفت ما بریم نصف شب قبرستون یا بریم دنبالشون مانژ یا بشینیم توکافه دادوفریاد مافیاروتحمل کنیم یا بریم قایم بشیم جایی ؟ یه تاپیک زده همین غیراخلافی و فحاشی هم که نیست معمولیه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

با پاسور و شرط بندی فقط موافق نیستم ادم شان خودشو میاره پایین کلی بازی فکری بدرد بخور هست 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

عزیزم ازت خواهش میکنم هر تفریحی میکنید نووووش جونتون. الهی خوشبخت از دیروز بشین. 

اما قبرستون نرید

نمیدونید چه سنگینی تو قبرستون هس. اینقدر سحر و جادو کثیف دفن کردن. اینقدر بعضی اموات در عذابن. اینقدر اجنه و شیاطین اونجا هست. 

خدای نکرده اگه یکیش بهتون گرفت تموم عمر دچار میشین و خلاصی نداره. 

اگه دچار بشین زندگیتون میره هوا. 

ادرنالین میخای؟ برو سینما سه بعدی . برو شهر بازی..‌

از من کمتر بشنو نرید شبانه قبرستون.