2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست
قاچاقی🫣هزینه داره برات باید آموزشم ببینی برای شروع امشب ۱۲شب بیا دم پنجره ما با سفینمون گشت میزنیم ...

ببین من مشکل مالی ندارم 

آخه مالی ندارم🤣🤣🤣پول ندارم به جاش آشپزی میکنم برات خوبه؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

شوخی کردم خواهرررررر.چرا جدی گرفتیخوم دوتا دارم😂😂😂😂بچه نمیخواممممممممیگم؟!شوهرو از این راه میشه ...

همون یدونه اش هم زیاده خواهر چی چیو بکاری دربیاد 😬😬😬😬

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایکاش همسر من پایه بود 😔

فقط پیاده روی رو میاد که اونم انقدر تند راه میره که من به نفس نفس میوفتم ، خودشم همیشه چند متر جلوتر از من راه میره !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
ببین من مشکل مالی ندارم آخه مالی ندارم🤣🤣🤣پول ندارم به جاش آشپزی میکنم برات خوبه؟

شرمنده اخلاق ورزشیتم ما نقدی کار میکنیم سیاره مون هززینه داره 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ادرنالینننن عاشقشم

خیلی خوبه لیستت اگه کسی با همسرش اینجوری باشه زندگیشون خیلی قشنگ میشه هم رفیق داری هم همدم🤩🤩

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

😂😂😂من بیست سالمه خندم گرفت اخه مگه زندگی همش ایناس شما درست میگیا اینا خیلیییی خوبه و رابطه خیلی خیلی عالی پیش میره ولی اخه همسر...همش کار بعدم ک میاد خستس....🙃

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨