2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست
آخه رفتی حرم برام خیلی دعا کنروت کراشم خوبه😂

رفتم وبرگشتم دوباره رفتم چشم

اهوم هرجا گفتن روی کی‌کراشی منو تگ کن😁

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خسیس

وا کلی آب و خاک دادم بهش پاره ای از باغچمه همینجوری بدم بیای ببری ؟ دیگه چیییی🤨🤨🤨

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

وا کلی آب و خاک دادم بهش پاره ای از باغچمه همینجوری بدم بیای ببری ؟ دیگه چیییی🤨🤨🤨

خوب پولشو میدم

کی میری سیارتون منم ببری با خودت؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

پسرونه یا دخترونه؟چه مارکی باشه که بچه سالم تر برویه؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چه جدییم گرفتی.راهکارت تو حلق ...

چند رنگ بخرین مختلط بده بهتون 

مارکش ایرانی باشه با آب و هوای ایران سازگار تره 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خوب پولشو میدمکی میری سیارتون منم ببری با خودت؟

فعلا میخوام سرباز از درخت بچینم بزرگشون کنم بریم سیاره مونو آباد کنیم 🥹🥹🥹🥹🥹

فعلا میخوام سرباز از درخت بچینم بزرگشون کنم بریم سیاره مونو آباد کنیم 🥹🥹🥹🥹🥹

خوب منم لا سرباز ها رد کن برم

خوب منم لا سرباز ها رد کن برم

قاچاقی🫣هزینه داره برات باید آموزشم ببینی برای شروع امشب ۱۲شب بیا دم پنجره ما با سفینمون گشت میزنیم برات بوق میزنیم باید بیای بالا

چند رنگ بخرین مختلط بده بهتون مارکش ایرانی باشه با آب و هوای ایران سازگار تره

شوخی کردم خواهرررررر.چرا جدی گرفتی

خوم دوتا دارم😂😂😂😂

بچه نمیخواممممممم

میگم؟!شوهرو از این راه میشه زیاد کرد؟(بکاریم.در بیاد؟)