شفتالوهستم مدیر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 276 عنوان با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد | مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست نشستم فکر کردم هرکدومشونو یبار انجام بدیم و تیک بزنیمشماهام ایده بگیرین و بگین کدوم بهتره یا اگه چیزی به ذهنتون رسید اضافه کنینلیست تفریحات دونفرهاز مکان های شهرمون دیدن کنیمدیدن سریال یا فیلم کنارهمدوچرخه سواریپیاده رویشرط بندی کنیم منچ و مارپلهتنیس روی میزیه برد گیم بخریمپاسوربازیوالیبال بازی کنیمبازی مافیا شرکت کنیمکمپ اتیش روشن کردنسفر یروزه به(قم،تهران،اصفهان،…) و ماجراجویینقاشی کردن چهره همدیکهرمان یا داستان باهم بخوانیم یا ثبت نام در کتابخانهرقص دونفره تمرین کنینکاردستی درست کنین و بهم هدیه بدینسینما رفتننصف شب به قبرستان و تعریف داستان های ترسناکشهربازی رفتنتجربه اسب سواری(ادامه در کامنت) 1403/06/13 | 23:53 140 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15853 آخه رفتی حرم برام خیلی دعا کنروت کراشم خوبه😂 رفتم وبرگشتم دوباره رفتم چشماهوم هرجا گفتن روی کیکراشی منو تگ کن😁 قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
شیرازشهرراز عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3355 من یکی از تفریحاتم با همسرم اینه بریم خونه مادرش(اینقدر دوستش دارم مادر خودمم هست) حیاطش آب پاشی میکنیم اونم هندونه میاره کلی بهمون خوش میگذره. ب همین سادگی. شب هم میریم دور دور
bashe00 عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1300 وای عجب گیری کردم من 😂😂😂دیگه نمیشه لایک کردی کسی رو منم لایک کردی 😌🤣🤣
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 5480 داره مسخره میکنه شوخی بود خواهر.گفتم یکم بخندیم😂😂😂چقدم قشنگ جواب داد بلا گرفته🤣🤣
مرثا عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 235 خوردن چی😂😂😂😂😂 خوردن تنقلات خوشمزه ای که همیشه میگن تو رژیم نباشه
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19523 چقدر خسیس وا کلی آب و خاک دادم بهش پاره ای از باغچمه همینجوری بدم بیای ببری ؟ دیگه چیییی🤨🤨🤨 بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
bashe00 عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1300 شوخی بود خواهر.گفتم یکم بخندیم😂😂😂چقدم قشنگ جواب داد بلا گرفته🤣🤣 اره 😂😂😂
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15853 وا کلی آب و خاک دادم بهش پاره ای از باغچمه همینجوری بدم بیای ببری ؟ دیگه چیییی🤨🤨🤨 خوب پولشو میدمکی میری سیارتون منم ببری با خودت؟ قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19523 پسرونه یا دخترونه؟چه مارکی باشه که بچه سالم تر برویه؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چه جدییم گرفتی.راهکارت تو حلق ... چند رنگ بخرین مختلط بده بهتون مارکش ایرانی باشه با آب و هوای ایران سازگار تره بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19523 خوب پولشو میدمکی میری سیارتون منم ببری با خودت؟ فعلا میخوام سرباز از درخت بچینم بزرگشون کنم بریم سیاره مونو آباد کنیم 🥹🥹🥹🥹🥹 بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15853 فعلا میخوام سرباز از درخت بچینم بزرگشون کنم بریم سیاره مونو آباد کنیم 🥹🥹🥹🥹🥹 خوب منم لا سرباز ها رد کن برم قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 5480 اره 😂😂😂 کلن از کامتای جدی که توش هیچی نیست خسه شدم.تاپیکایی که بوی طنز میده،یکم توش اسکل بازی در میارم بقیه بخندن😄
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19523 خوب منم لا سرباز ها رد کن برم قاچاقی🫣هزینه داره برات باید آموزشم ببینی برای شروع امشب ۱۲شب بیا دم پنجره ما با سفینمون گشت میزنیم برات بوق میزنیم باید بیای بالا بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
bashe00 عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1300 کلن از کامتای جدی که توش هیچی نیست خسه شدم.تاپیکایی که بوی طنز میده،یکم توش اسکل بازی در میارم بقیه ... برو تاپیک سوال خصوصی ولی مهم میپاشی از خنده
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 5480 چند رنگ بخرین مختلط بده بهتون مارکش ایرانی باشه با آب و هوای ایران سازگار تره شوخی کردم خواهرررررر.چرا جدی گرفتیخوم دوتا دارم😂😂😂😂بچه نمیخواممممممممیگم؟!شوهرو از این راه میشه زیاد کرد؟(بکاریم.در بیاد؟)