2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا الله اینا که تو نوشتی هزینه داره ماهم که زیر خط،فقر😂

بازی پانتومیم

دیدن سریال

والیبال 

دوچرخه سواری

پیاده روی

نقاشی چهره همدیگه

خواندن رمان و داستان باهمدیگه

درست کردن کاردستی

تمرین بافت و ماساژ ذادن

قدم زدن زیربارون

شعردروصف هم سراییدن 

و…

کجاش پولیه؟؟

خوبه دوچرخه سواری یادم رفته فقط 

مست شدنم نیستم قبرستون خیر

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

فقط قایم موشک تو فروشگاه😄🤣

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

از فکر اینکه با شوهرم بشینم اسکرپ بوک بسازم خندم گرفت😂

طرف با اون قد و هیکل از سر ساختمون برگرده بشینه با من اسکرپ بوک درست کنه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
نصف شب قبرستون مغزت ترک خورده

دقیقا منم میخاستم بگم همش یه طرف سنگینیه قبر و قبرستون میفته روتون .

باور کنید به چشم دیدم که خانمه رفته بود روقبر تازه فلج شد .بعدها دعا نویسا گفتن اذیت و آزار جن بهش رسیده از یه قبر 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

هه 

اونوقت ما اوایل ازدواجمون بزرگترین لذتمون این بود من ظرف ها رو کف مال می کردم اونم آبکشی می کرد 😂😂

یا جزوه های همدیگه رو پاک نویس می کردیم 🤦‍♀️

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.