2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده خوبیه ولی من فقط می دونم پاسور و شرط‌بندی و رقص مرد حرامه

نه عزیزم هیچکاری بین زن و شوهر حرام نیست خوشگلم حتی رقص زن برا شوهر یا شوهر برا زن مستحبه اصلا اشکالی نداره شرطم بییندن بلاخره زن و شوهرن مال شون یکیه هیچ مشکلی نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره نصفه شب برو قبرستون یه جن باهات بیاد زندگیتو نابود کنه.چن سال باهاش درگیر بودم الان ۲ ساله پامو ...

جن تو قبرستون چیکار میکنه؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

خیلی خوب بود دلم خواست 

ولی 3تا بچه قد و نیم قد دارم کجا بذارم شهر غریب 😐

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
منم همینطور که داشتم لیست رو میخوندم به فکر این بودم فعلا تا وسط ماه خوراکی های لازم رو بخرم که تا ا ...

عزیزم هکش تو یماه میخای برگزار کنی؟

این نهایتن برای یکسال هست

شاید ماهی دوتاشو انجام بذی

یه مورد هم من اضافه کنم حرف زدن تو رختخواب برای من که حکم تراپی رو داره دور دور شبانه هم همینطور

نامزد من تخت خواب که میبینه به حرف نمیزسه سریع میخابه خیلی ناراحتم از این موضوع صبح ظهر شبم نداره همش دوس داره بخابه

فاتحه میده 😂منظورش روح بوده شاید

😂

همون ارواح هم سرشون تو عالم معنا گرمه،اصلا واسه همین میگن شب نرین قبرستان که اون ها مجبورن نشن به خاطر شما بالای مزارشون حاضر بشن

اینم که میگن نرید برای نزدیکان آدمه که مشخصا به خاطر اون طرف بریم قبرستان وگرنه همینجوری رفتن رو خود ائمه هم میرفتن شب ها

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی