2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69419 بازدید | 757 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مثلا یکی اومده بود تاپیک زده بود شور.ت هامو بعد دوازده سال می‌خوام بندازم دور تازه عکس چندشش هم ...

وااااای😐😐😐😐😐چه چندشی بوده 

میتونستت باهاشون موزه شورتان بزنه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
اره 😂😂😂😂😂تازه وقتی اومد خواستگاری تازه ۲۲ شده بود😂😂😂😂😂

پس از الان چقدر بی ذوق که با این کارا میگه بچه ایم مگه 😐

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
این که همش گشت و گذار شدزندگی فقط تفریح نیست که عزیزم

منم همینطور که داشتم لیست رو میخوندم به فکر این بودم فعلا تا وسط ماه خوراکی های لازم رو بخرم که تا اخر ماه پول برا اتوبوس هم نخواهد بود که بتونم برم بیرون     و دیگه از خوندن بقیه ش صرف نظر کردم و گفتم بیام کامنت های دوستان رو بخونم

شات‌ گرفتم   ایده ها عالی بود👌👌👌❤💙🍃💙❤

مورد  قبرستون رو ما زیاد انجام دادیم...  شاید بگم   یکی دوسال.   دیگه  بچه هامون بزرگ شدن کنسلش کردیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ن اخه همشششش ازین کارا میکردیم میگف بسه دیگه همش ددر ددر شهربازی پارک😂😂😂

خیلی راه دارین حالا کلی تجربه مونده که باهم نکردین انقدر زود واندین 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
بخاطر متنی ک توی امضاتون هست و استفاده ار لحن و جمله هایی که اکثرا مذهبی ها استفاده میکنن چنین حدسی ...

عزیزم امضام بخاطر اینه که من عاشق حضرت مهدی هستم اما آیا این ینی من مهدوی هستم؟؟!! 

به اسی هم گفتم کلا از رو ظاهر قضاوت نکنیم که مثلا اگه فلانی با شوهرش فلان شوخی نمیکنه، ینی داره خوشی رو  به خودشون حروم میکنه و رابطشون بده یا اگه فلانی این مدلی شوخی میکنه ینی خیلی اوضاشون اوکیه و باهم صمیمین!! 

غرق عشق و آرامش باشید 

شب خوش

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
کمپ شبانه و تماشای بارش شهابی

دونفره اگه باشه، و بتونی شهاب خوبیو شکار کنی. از هیبتش جیغ میکشید

حسش شبیه اینه که خدا به دور از چشم همه به شما دوتا چشمک زده. 

چون فقط شما دیدینش

وهرچی توصیفش کنی کسی نمیتونه تصورش کنه

حق با اینکه مذهبیم ولی اینجا ربطی نداشت

والا هر چی میشه میگن خدا اینجوری اسلام اینو میگه پیامبر این حرفو زده و... اینا کمکی نمیکنه به رابطه باید خودش بخوان تا رابطه درست بشه رابطه با چهارتا حرف درست نمیشه 😐باید ریشه یابی کنن

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

فقط عزیزم خودت چندسالت اگر دوس نداری میتونی جواب ندی 

ای بابا عجب دغدغه هایی داریی و عجب تفکراتی خداییش!! ناراحت نشی تو رو خدا ولی واقعا ناراحت شدم از این ...

یه کلمه ی سطحی نگری و عجب دغدغه ای دستتون گرفتید بدون هیچ فکری هرجا می‌رسید کپی پیست می کنید

قشنگ شدن زندگی سطحی  نگریه؟ تفریحات خوب سطحی نگریه؟

کل زندگی همینه که با یکی که زیر سقفی بتونی خوش بگذرونی