الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این که همش گشت و گذار شدزندگی فقط تفریح نیست که عزیزم
منم همینطور که داشتم لیست رو میخوندم به فکر این بودم فعلا تا وسط ماه خوراکی های لازم رو بخرم که تا اخر ماه پول برا اتوبوس هم نخواهد بود که بتونم برم بیرون و دیگه از خوندن بقیه ش صرف نظر کردم و گفتم بیام کامنت های دوستان رو بخونم
بخاطر متنی ک توی امضاتون هست و استفاده ار لحن و جمله هایی که اکثرا مذهبی ها استفاده میکنن چنین حدسی ...
عزیزم امضام بخاطر اینه که من عاشق حضرت مهدی هستم اما آیا این ینی من مهدوی هستم؟؟!!
به اسی هم گفتم کلا از رو ظاهر قضاوت نکنیم که مثلا اگه فلانی با شوهرش فلان شوخی نمیکنه، ینی داره خوشی رو به خودشون حروم میکنه و رابطشون بده یا اگه فلانی این مدلی شوخی میکنه ینی خیلی اوضاشون اوکیه و باهم صمیمین!!
غرق عشق و آرامش باشید
شب خوش
یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
والا هر چی میشه میگن خدا اینجوری اسلام اینو میگه پیامبر این حرفو زده و... اینا کمکی نمیکنه به رابطه باید خودش بخوان تا رابطه درست بشه رابطه با چهارتا حرف درست نمیشه 😐باید ریشه یابی کنن