2777
2789

تست چی؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

تست چی

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا نميدونستم خانه بهداشت كاراى مثل معاينه و تست انجام ميده پارسال كه تست دادم كلى هزينش شد يكى بهم گفت خانه بهداشت اين كارو رايگان انجام ميده اينجا كسى انجام داده؟خوبه برم؟

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
من قبلا نميدونستم خانه بهداشت كاراى مثل معاينه و تست انجام ميده پارسال كه تست دادم كلى هزينش شد يكى ...

من تمام دوران بارداری و الان و همش اونجا میرم.تاحالاکه راضی بودم خوب بوده خداییش

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
من تمام دوران بارداری و الان و همش اونجا میرم.تاحالاکه راضی بودم خوب بوده خداییش

واقعا رايگانه؟تو دوران بادارى براى چه كارايى رفتيد؟

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
واقعا رايگانه؟تو دوران بادارى براى چه كارايى رفتيد؟

وزن و تمام معاینات زایمان.فشارخون شنیدن قلب جنین.معاینه هاش.فقط هفته41بودم خودشون گفتن متخصص برو ی بار ک رفتم و کار خاصی نکرد.قرص اهن و ویتامین رایگان.قطره های نوزاد رایگان.دیگه ک ا ن د و م رایگان.درکل من راضی ام.همیشه میرم اونجا.هم نزدیکه هم خوبه.ولی اگه ی بار رفتی نتیجه نگرفتی نرو

وزن و تمام معاینات زایمان.فشارخون شنیدن قلب جنین.معاینه هاش.فقط هفته41بودم خودشون گفتن متخصص برو ی ب ...

يعنى كلا دوران بارداريتونو پيش متخصص نرفتين؟من نرفتم تا حالا الان تو نت سرچ كردم ادرس نزديكترينشو به خونمون پيدا كردم گفتم پاشم برم ببينم چجوريه؟

يعنى كلا دوران بارداريتونو پيش متخصص نرفتين؟من نرفتم تا حالا الان تو نت سرچ كردم ادرس نزديكترينشو به ...

نه اصلا.همش اونجا بودم.فقط هفته 41 ی معاینه رفتم.ک بهم گفت میخای خودم بیام بالای سرت تواتاق زایمان حدودا میشه4میلیون.منم گفتم حتما!!!

نه اصلا.همش اونجا بودم.فقط هفته 41 ی معاینه رفتم.ک بهم گفت میخای خودم بیام بالای سرت تواتاق زایمان ح ...

ببخشيد از لحاظ قيمتى مثل بيمارستانه يا نه رايگانه؟

ببخشيد از لحاظ قيمتى مثل بيمارستانه يا نه رايگانه؟

رایگان رایگانه گلم

عزیزم خدمات بهداشت کلا رایگانه فقط دکترش ۳هزار تومن ویزیتش هست

کلیه کارایی که اونجا انجام میدن رایگان هست

مراقبت از مادر باردار کلاس های زایمان طبیعی مراقبت از کودک

خدمات پیشگیری از بارداری حتی دستگاه ا یو دی رایگان برات میزارن

واسه خانم هایی که بارداری بی خطری دارن عالیه

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
رایگان رایگانه گلم

ممنونم ازت صبا جون ايشالا هميشه سلامت باشى🙏🏻🌹