2777
2789
عنوان

سلام خانما شما کارگرخانم ونظافت خونه رواز کجا پیدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 67 پست
عزیزم بسپارش به خدا واقعا بگو اخه مردی ک نمیتونی از زن زندگیت مواظبت کنی دیگه چرا یکیو میاری بدبخت م ...

من که ن نفرینش کردم ون دیگه شکایتی سپردم بخدا بخودشم گفتم باورت میشه پوز خند میزد واسم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

عزیزم برای دخترت چیکار کردی ،دکتر چی گفت ؟ببرش پیش دکتر سرمست اهواز بهترین دکتر مخصوص غده  و‌توده (سرطان تیروییده)من دو سال پیش همسرم مبتلا شد جراحیش کرد خوبه خداروشکر،و اینکه اگه نیاز ب جراحی باشه ک خارجش کنه باهاش صحبت کن یک ریال ازت نمیگیره دکتر بسیار با تجربه و حاذقیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای دخترت چیکار کردی ،دکتر چی گفت ؟ببرش پیش دکتر سرمست اهواز بهترین دکتر مخصوص غده و‌توده (س ...

سلام گلم بردمش بیمارستان امام پیش دکتر شایان متخصص غدد بود خداروشکر دارودادخوب شد

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
سلام گلم بردمش بیمارستان امام پیش دکتر شایان متخصص غدد بود خداروشکر دارودادخوب شد

خداروشکر عزیزم ،ولی اگهنشون دکتر سر مست هم بدی خیالت راحت میشه چهل ساله جراحی تیرویید انجام میده رییس بیمارستان امام اهوازه 

خداروشکر عزیزم ،ولی اگهنشون دکتر سر مست هم بدی خیالت راحت میشه چهل ساله جراحی تیرویید انجام میده ریی ...

فعلا خداروشکر دیگه نشونه ای نداشته .آزمایش وام آرای وسنوش همه خوب بودن دکتر شایان گفتش دیگه بازگشتی نداره .ی توده چربی بوده گه دکتر گفت دخترت غمباد کرده