چرا پس هرچی میگردم کار گیرم نمیاد ن نظافت ن آشپزی ن پرستاری سالمند وبچه پس من با۵تابچه چه خاکی بریزم سرم.دیوارهرچی اگهی مردن .خودم اگهی زدم همش مزاحم ودرخواست بد دارن توشرکتم اسم نوشتم هنوز بهم زنگ نزدن
شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بله همینطوره اخه رومم نمیشه تواین سن ازکسی درخواست کمک کنم ولی فردا زنگ میزنم انشالله که کمک کنن الا ...
سلام .. عزیزم شما ۱۶ سالته فقط ؟
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهان ببخشید فکر کردم ۱۶ سالتونه خیلی ناراحت شدم که با این سن آدم دنبال کار باشه 🙂
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛