2777
2789
عنوان

سلام خانما شما کارگرخانم ونظافت خونه رواز کجا پیدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 67 پست
بله همینطوره اخه رومم نمیشه تواین سن ازکسی درخواست کمک کنم ولی فردا زنگ میزنم انشالله که کمک کنن الا ...

سلام .. عزیزم شما ۱۶ سالته فقط ؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن گلم۲۷شهریور میشم۳۳سال دخترم۱۶سالشه

آهان ببخشید فکر کردم ۱۶ سالتونه خیلی ناراحت شدم که با این سن آدم دنبال کار باشه 🙂

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من دوستم بهم یک نفر رو معرفی کرد که خیلی کارش خوبه و البته خانم قابل اعتمادیه. امیدوارم شمام زودتر ک ...

اره اصلا فک نکنم کسی کارگربگیره حتی پرستاریم اگهی زدم خبری نشده

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اینجا چون روستاس کارسخت گیر میاد تهران که شهر بزرگیه کاراسون گیر میاد برو دفتر خدماتی اونجا قابل اعت ...

عزمزم شما جدی شدی کی به شوهرت گفتی ک ازش طلاق گرفتیه  خب بهش بگو لاقل خرج بچها رو بده کمکت

دل مرنجان
عزمزم شما جدی شدی کی به شوهرت گفتی ک ازش طلاق گرفتیه خب بهش بگو لاقل خرج بچها رو بده کمکت

اره عزیزم بهش گفتم اون الان معلوم نیست خودش کجاس دیگه خرج بچهاش پیش کش

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اره عزیزم بهش گفتم اون الان معلوم نیست خودش کجاس دیگه خرج بچهاش پیش کش

🥲عزیزم انشالله ک خدا دستت بگیره و به هرچی میخوای میرسی مطمن باش بچها ک بزرگ بشن قدرتو میدونن و یه زندگی خوب در انتظارته

دل مرنجان
🥲عزیزم انشالله ک خدا دستت بگیره و به هرچی میخوای میرسی مطمن باش بچها ک بزرگ بشن قدرتو میدونن و یه ز ...

ممنونم گلم بابت دعای قشنگت منم دلم روشنه .حرفت خیلی ارومم کرد

خونه رو بهت داد شوهرت یا مستاجر شدیه

ن حتی بعنوان مهریم نتونستم چیزی بگیرم گفتن حق دینه ونمیشه خونه رو مصادره کرد.الان توخونه کلنگی ساکنم 

ن حتی بعنوان مهریم نتونستم چیزی بگیرم گفتن حق دینه ونمیشه خونه رو مصادره کرد.الان توخونه کلنگی ساکنم

این خونه ک داخلشین  برا خودتونه یا ن خب وقتی شوهرت توخونه قبلی نیست شما برین داخلش دیکه

دل مرنجان
این خونه ک داخلشین برا خودتونه یا ن خب وقتی شوهرت توخونه قبلی نیست شما برین داخلش دیکه

ن رهن نشستم پول پیش هم قرض گرفتم .توخونس بابا کجا قرار بره 

ن رهن نشستم پول پیش هم قرض گرفتم .توخونس بابا کجا قرار بره

عزیزم بسپارش به خدا واقعا بگو اخه مردی ک نمیتونی از زن زندگیت مواظبت کنی دیگه چرا یکیو میاری بدبخت میکنی بنظرم ۵۰ درصد مردا همینن

دل مرنجان