2777
2789
عنوان

سلام خانما شما کارگرخانم ونظافت خونه رواز کجا پیدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 67 پست

09120158154 خیریه ترنم 

حامیان مهر حکیم. 021-44293093

توی گوگل جستجو کن موسسات خیریه و مردم نهاد .

کلی موسسه میاره آدرس و تلفن همه رو زنگ بزن شرایطت رو بگو.

نامه بزن به بیت رهبری درخواست کمک کن.

کمک میکنن 

09120158154 خیریه ترنم حامیان مهر حکیم. 021-44293093 توی گوگل جستجو کن موسسات خیریه و مردم نهاد .کلی ...

عزیزم اینایی که گفتی واسه تهران من خرمشهرم کمک میکنن.بعد میشه راهنمایی کنی چطور واسه بیت رهبری نامه پست کنم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینایی که گفتی واسه تهران من خرمشهرم کمک میکنن.بعد میشه راهنمایی کنی چطور واسه بیت رهبری نامه ...

اشکال نداره تهران باشن یه کارت به کارت هست ولی باید شناسایی کنن شما رو .زنگ بزن باید بری دنبالشون والا هیچکس خودبخود  کمک نمیکنه

اشکال نداره تهران باشن یه کارت به کارت هست ولی باید شناسایی کنن شما رو .زنگ بزن باید بری دنبالشون وا ...

بله همینطوره اخه رومم نمیشه تواین سن ازکسی درخواست کمک کنم ولی فردا زنگ میزنم انشالله که کمک کنن الان نزدیک مدرسهاس ومن هنو هیچی براشون نگرفتم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
من تو تهران خیلی میگردم قابل اعتماد نیستن

اینجا چون روستاس کارسخت گیر میاد تهران که شهر بزرگیه کاراسون گیر میاد برو دفتر خدماتی اونجا قابل اعتمادن

یه موسسه خیره توی شهرمون هست من از اونجا کارگر میارم

اینجا ی خیریه داره کلی کرایه دادم رفتم گفت فقط ایتام تحت پوشش میگیرن سنگ رویخ شدم برگشتم