2777
2789

بدونین مردم خر نیستن که ندونن برای اینکه تو این کار بهتون یاددان دوستی شکل دادین تا عین کنه بچسبین به ادم و به هوای دوستی و فامیلی محصولات نه چندان خوبتونو بفروشین به ادم 

کنه های متوهم که فکر میکنن تو شرکتای هرمی قراره میلیاردر بشن بادروغ و ایجاد رودروایسی و مثل آدامس چسبیدن به ادم میخوام محصولات مزخرفشونو فرو کنن به ادم

یکی بود از آشناها زنگ میزد ساعتها مغزمو میخورد رو حساب آشنایی چیزی نمیگفتم در نهایت مسدودش کردم راحت شدم خودشون تو باتلاق گیر افتادن بقیه‌رو هم میخوان با خودشون بدبخت کنن

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتوورکی ها چیه؟همینا که هرجا میرن یه کیسه وسایل میبرندونه دونه درمیارن ،نشون میدن اب رسانلایه بردار. ...

اره بیشتر به فامیل و دوست میفروشن محصولات پوستی دارن اکثرا و فازه مشاوره پوست برمیدارن برات

اره بیشتر به فامیل و دوست میفروشن محصولات پوستی دارن اکثرا و فازه مشاوره پوست برمیدارن برات

مثل جاری من 

تازه به مادرشوهر گفته بود تو خونم جلسه دارم از همون متوهم های سرردسته اومده بود بحرفه 

مادر شوهرم فکر کرده بود روضه داره پیرزن برده بود

مثل جاری من تازه به مادرشوهر گفته بود تو خونم جلسه دارم از همون متوهم های سرردسته اومده بود بحرفه ما ...

وای خدا مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣

بعد رفته بودن چیشده بود؟؟؟ 

من یکی ک باهاش دشمن بودم

دیدم ی روز بهم زنگ زد

اینقد ما باهم دشمن بودیم ک این اصن شماره منو نداشت و از کجا آورده بود نمیدونم

کلی زر زد تهش من گفتم تمایلی ندارم

یهو برگشت گفت ینی نمیخوای توی این سن بعد چندماه ی ماشین خوب داشته باشی؟؟؟؟با لحن بد

گفتم ن مرسی

تا یکسال بعدش رفتیم خونشون

تو جمع گفتم فلانی جان

راستی ماشین چی خریدی

خیلی مشتاقم بدونم😂

بی ناموس دلقک

یه درصد هم فکر کنید یه نفر از سر ناچاری و بقا به این شغل رو میاره و داره تلاششو میکنه تا زندگیشو نجات بده(نریزید سرم که تو خودت نتورکری من نیستم😂)

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

من یکی ک باهاش دشمن بودمدیدم ی روز بهم زنگ زداینقد ما باهم دشمن بودیم ک این اصن شماره منو نداشت و از ...

وای افرین بهت 

دقیقا با نقشه نزدیکه ادم میشن 

اون چی جواب داد؟ 🤣