2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردن فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 77 پست
خب توی سایت نمیتونم بگم عزیزمکارای اونجوری

اگه دوستین که مشخصه هوله بعد یک ماه همچین چیزی خواسته بعدشم ول می کنه می ره اگه هم عقدین که هیچوقت شخصیت خودتو انقدر نیار پایین که تو همچین موقعیت بدی رابطه داشته باشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کم کم یه چیزایی ازشون میبینی که به کار امروزش میخندی دیگه.😆

همینوبگو

دوستم میگفت بعده عقدرفتیم خونمون شوهرم با کاندوم اومده بوده

وای که چقدرخنده دار بود ماشالاالان صاحب دوتابچس  یادش میفتم بهش میگم و کلی میخندیم

سریع میگم پاک میکنممن بوس کردم لپشوبعد یدفه یجوری شد گفت میشه سینه هاتو ببینم😶‍🌫️

خب طبیعیه ....نباید جای خلوت باهاش بری ...مرده دیگه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
همینوبگودوستم میگفت بعده عقدرفتیم خونمون شوهرم با کاندوم اومده بودهوای که چقدرخنده دار بود ماشالاالا ...

وای چقدر ترسناکه ازدواج پس😑

من فکر میکردم نظر میپرسن احترام میزارن

همینوبگودوستم میگفت بعده عقدرفتیم خونمون شوهرم با کاندوم اومده بودهوای که چقدرخنده دار بود ماشالاالا ...

آره همه شون همینن .

چند روز پیش شوهرم بعد از ۶ سال میگه چرا روز خاستگاری رفتیم تو اتاق حرف بزنیم نیومدی بوسم کنی؟😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها چرا ذهنشو خراب میکنیو.اومده خواستگاری و همه چی قطعیه؟بعدم ازت‌رابطه کامل خواست یا عشقبازی؟بنظر من عشقبازی هیچ اشکالی نداره به هر حال داره باهات ازدواج میکنه و دلش خواسته با نامزدش راحت باشه.یه دوستی داشتم تو نامزدی نامزدش هیچ عکس العملی نشون نمیداد این فکر میکرد داره بهش احترام میذاره نگو اقا کلا سرد مزاج بوده.

وای چقدر ترسناکه ازدواج پس😑من فکر میکردم نظر میپرسن احترام میزارن

خب پرسیده دیگه 🤣🤣🤣 حتما سنت کمه....البته زود شروع کرده من ۵ سال با شوهرم بودم حقیقتاااا حد رو رعایت میکرد ...عقد کردیم ۲ ساعتم صبر نکرد 

بخدا بلد نیستممم اتفاقا خودم گفتم بجای کافه بریم یجا خلوت کنیم..چقدر مردا عجیبنننن

اسی ببخشیدا 

همچین گفتی من فکر کردم بنده خدا یه دفعه بهت نشون داده😐😂

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بخدا بلد نیستممم اتفاقا خودم گفتم بجای کافه بریم یجا خلوت کنیم..چقدر مردا عجیبنننن

نه عزیزم جااای خلوت زوده نباید میگفتی بهش...نمیتونن جلو خودشونو بگیرن خصوصا اگر گرم مزاج باشه