2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردن فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 77 پست
حالا کم کم یه چیزایی ازشون میبینی که به کار امروزش میخندی دیگه.😆

خیلی برام عجیب یود حس بدی گرفتم یدفه اینحوری کرد

نمیدونم واقعا 

اخه حس میکنم باید خودشو نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم نکنه قصدش یچیز دیگست بعدش به بهونه تموم کنه چون یه ماهه اشنا شدیم هنوز خیلی جدی نیست

وای من فکر کردم محرم هستید به هم .

ولش کن به نظرم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

میگم نکنه قصدش یچیز دیگست بعدش به بهونه تموم کنه چون یه ماهه اشنا شدیم هنوز خیلی جدی نیست

کات کن

من باشوهرم سه ماه بودیم هیچ وقت مطرح نکرد حتی تا چندماه بعد عقد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خیلی برام عجیب یود حس بدی گرفتم یدفه اینحوری کردنمیدونم واقعا اخه حس میکنم باید خودشو نگه داره

من فکر کردم همسرته و عقد هستید .

تو رابطه ی یک ماهه کههمچین درخواستی داشته شک نکن که میخواد سو استفاده کنه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

وقتی حتی محرم نیستین درخواست داشته باشه باید توی انتخابش شک کنی

به عقیده من یعنی هیچ حد و مرزی نداره تو ارتباط و ممکنه به هرکسی دیگه این حرفو بزنه

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥