2777
2789

تقریبا حس میکنم دردناک و عفونی شده امروز حالم خیلی بد بود تپش قلب سرگیجه بی میلی داشتم یکم فکر کردم فهمیدم از این توده س بنظرتون خودش میره یا باید جراحی بشه چون حالمو بد کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هموروئید ندارم آبسته یا توده ماننده بالای بدنم در اومده اصلا ربطی به مقعد نداره و خیلی دردناک شده

کیست مویی نیست؟؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

فقط تا تازه ست برو دکتر برش داره

واسه خواهرم خیلی کهنه شده بود عملش خیلیییی سخت بود خودش اذیت شد بخاطر اینکه خجالت می‌کشید بیاد دکتر ۹ سال مقاومت کرد دکتر نره😐🤨

آخرش به عمل راضی شد ولی پدرش دراومد

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

وای چه ترسناک حس میکنم عفونت ش در میرزه تو بدنم

ترسناک نیست باید بزاری سرباز کنه.. اگه چرکش بیاد خوب میشه. 

پماد سیاه روزها بزار. 

خمیروقند هم بزاری زود سر باز میکنه. 

دکتر هم برو دارو میده اونم امپول و مسکن با کپسول خشک کننده