2777
2789

برای انتخاب رشته دانشگاه ازاد دفترچه جدا داره؟

بعد دفترچه ای که سنجش منتشر کرده شامل دانشگاه روزانه نوبت دوم غیرانتفاعی و پیام نوره باید کد پیام نور انتفاعی در سنجش بزنیم اونارم یا ازاد بزنیم ؟؟؟؟

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊
این مشاوره سابقه بالاست۰۹۳۰۵۶۰۳۸۲۴

چقد میگیره؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفترچه ای که الان سنجش منتشر کرده رو میتونی ازش 150 کد رشته انتخاب کنی که شامل روزانه شبانه آزاد (4 رشته ی تاپ)شهریه پرداز پیام نور و غیر انتفاعی هست ولی دفترچه آزاد که قرار منتشر به فقط برای کدرشته های آزاد هست (به غیر از 4 رشته ی تاپ)

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
دفترچه ای که الان سنجش منتشر کرده رو میتونی ازش 150 کد رشته انتخاب کنی که شامل روزانه شبانه آزاد (4 ...

مرسی عزیزم برای سنجش که داده تو سایت سنجشه برای دفترچه که ازاد میخواد بیاد برای سایت دانشگاه ازاده درسته؟

مرسی عزیزم برای سنجش که داده تو سایت سنجشه برای دفترچه که ازاد میخواد بیاد برای سایت دانشگاه ازاده د ...

آره عزیزم نتایجشونم قاعدتا جدا از همدیگه هست که تو میتونی بین نتایج نهاییشون هر کدوم که دوست داری بری و انتخاب کنی

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
آره عزیزم نتایجشونم قاعدتا جدا از همدیگه هست که تو میتونی بین نتایج نهاییشون هر کدوم که دوست داری بر ...

مرسی قشنگم جواب دادی خدا خیرت بده😍😘