2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی یه چیز میگه مامانم میگه غیر اب پر نزاره بوی زخم میگیره و هورمون هاش میمونه با پیاز و زرد چوبه اب پز میکنم ☹️ برگ بو میندازم توش  طعمش خوب میشه منظور شما چیه اب پز نکنم عزیزم یعنی مرغ خام رو بندازم تو مواد

کی تو آبش رب نزنم؟ زدم تو سایته نوشته بود😭😭

برا باقالی پلو با مرغ 

بذار مرغت تو ابش بپزه ب ابش پیاز و زردچوبه و فلفل و سیر و چوب دارچین و برگ بو بزن بعد ک مرغت پخت مرغ و جداش کن و ابشم از صافی رد کن

مرغتو تو کره و روغن سرخ کن 

از ابشم میتونی برا کنار غذات ک خشک نشه توش هویج و ذرت و فارچ بزن و طعمشم درست کن عالیییی میشه 

مرغتو آبپز کن بعد ک خوب پخت بیا سرخ کن زیرش کم کن پیازت بریز روش بزار با پیاز خوب سرخ بشع ادویع و رب بهش بزن بعد ی ذرع آب بزن بهش درش بزار تا آبع تموم بشع و ب روغن بیفته بعد بزارش وسط برنجت 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

اگر گذاشتی ابپز شه نزار کامل بپزه چون قراره سرخم کنی از هم وا میره 

نیم پز در بیار مرغو 

تو روغن حسابی سرخ کن و کره ام داری بهش بزن با زعفران یکم 

اگر میخوای ابدار تر شه و سسم بغلش داشته باشی پیاز و فلفل دلمه رنده شده رو تفت بده و یه قاشق سر خالی رب بزن و ادویه ها و اون آب مرغتو بریز توش بزار تا غلیظ شه سست 

بعد میتونی اون ظرفی که توش مرغارو با کره و زعفران سرخ کردی ، محتویاتشو به جز مرغت بریزی تو سس و باهم بپزه و مرغتم جدا باشه 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

مرغ رو با اب و زردچوبه و برگ بو بزاره یکم بجوشه در حد یکی دوتا قل زدن 

بعد ابشو بریز بیرون و مرغو بشور 

یکم سرخش کن با پیاز و زردچوبه و فلفل.. نمک هم بزن اب جوش بریز بزار بپزه 

وقتی ک پخت مرغو با زعفرون سرخ کن.. خاستی آبدار بردار مرغت رو از رو گاز ک یکمی اب باشه ته قابلمه نخاستی هم ک بزار آب قابلمه کشیده بشع