2777
2789
کی تو آبش رب نزنم؟ زدم تو سایته نوشته بود😭😭

اشکالی نداره عزیزم حالا که زدی

مرغ که پخت درشون بیار، حواست باشه از هم نپاشه

توی تابه نچسب روغن بریز، اگه ادویه مرغ داری یا زعفرون بریز و مرغ بزار سرخ بشه

اب مرغتم جدا سرو کن 

ولی معمولا برای مرغ سرخ کرده رب نمیزنن دفه ی بعدی نزن، فقط زردچوبه بزن و زعفرون و ادویه هرچی میزنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطوری درست میکنم هرکی خورد خیلی تعریف کرد و دوسداشت

تکه های مرغ رو نمک فلفل زردچوبه   پودر پیاز  و خیلی کم پودر سیر میزنم بعد با شعله ملایم سرخ میکنم مغزپخت هم میشه ده دقیقه اخر چن تا الو و یکم زعفران میریزم روش اب نمیریزم خودش هم سرخ میشه هم میپزه الو کنارش بزاری خوشمزه میشه. اگ دوسداری مرغت اب دار باشه داخلش باید از قبل مواد بزنی چند ساعت بمونه 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عزیزم یعنی کلا رب نزنم برا دفعه بعدی میپرسم زمانی ک رفتم خونم اگه مهمون داشتم بدونم

چرا نزنی بزن اول پیاز سرخ کن بعد رب بزن نمک بزن مرغارو اضافی کن آبر بریز بپزه بعد که پخت سرخ کن

سیر رنده شده ام یکم بریزی خوب میشه 

ادویه هام فلفل سیاه و زرد چوبه و نمک 

آبلیمو هم تو سسش بزن یکم

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

هرکی یه چیز میگه مامانم میگه غیر اب پر نزاره بوی زخم میگیره و هورمون هاش میمونه با پیاز و زرد چوبه ا ...

اره عزیزم یه شب بذار توو مواد بمونه 

سرخ کردی سسشو درست کن سسش هم شامل پیاز رنده شده رو سرخ کن طلایی که شد بهش ادویه بزن رب بریز تف بده رنگ ربت که باز شد توش یه لیوان آب بریز هویج فلفل دلمه برگ بو یا هر ادویه ای که دوست داری بریز بعضیا سیر هم میریزن من گاهی استفاده میکنم

بعد مرغاتو توو سس بچین حرارتش ملایم باشه بذار بپزه

حالا یه بارم اینجوری امتحان کن

واسه هورموناش هم هویج توش بریز بعد که پخت هویجا رو دور بریز

زعفرون خیلی مهمه توو غذات حتما استفاده کن امکان نداره دیگه بو بده

من‌مرغمو با کمی روغن و کره درست میکنم

در ضمن اگه دوست داشتی کمی بهش ابلیمو هم بزن خوب میشه

کی تو آبش رب نزنم؟ زدم تو سایته نوشته بود😭😭

زرشک پلو مرغ رب بزن

باقالی پلو مرغ زعفران بزن

اولش آب‌پز کن بعد سرخ کن آخر زعفران بزن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره عزیزم یه شب بذار توو مواد بمونه سرخ کردی سسشو درست کن سسش هم شامل پیاز رنده شده رو سرخ کن طلایی ...

ممنون همه این کارا ک گفتید رو انجام دادم همراه یکم  آب پزش کردم وگرنه هم برگ بو زدم هم زعفرون ابلیمو هم اخر سر یکم میزمم

حس ششمی ام بیا تاپیکم‌سوال بپرس جواب‌میدم🔯😘

امروز یه اتفاقی افتاده نگرانم دردسر میشه یا نه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

امروز یه اتفاقی افتاده نگرانم دردسر میشه یا نه

اینجور چیزا رو نمی تونه جواب بده. بپرس من چه جور آدمیم. می ره تاپیکاتو می گرده یه مقاله برات آماده می کنه. باور نکنین حرف اینا رو! هی از ملت عکس می خواد. مشخص نیست برای چی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!