2777
2789
عنوان

اجاره ماهی 20 تومن خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره بدید یا بگیرید؟ ببین از من بتو نصیحت اگ میخاین اجاره بدیم‌ محکم کنیین بابتش چک بگیرید مستاحر م ...

اینای که گفتم رو حتمن تو قولنامه لحاظ کنیین که مثل من نشین بخدا گفتم بزارم خالی بمونه اعصابم راحتتره تا اجاره ای ک نمیدونم کی قراره بده من رو اجاره حساب کرده بودم وام برداشتم باش الان خانوم هر وقت دلش لخاد میریزه قسطای منم عقب میوفته چندبار زنگ زدن ضامن ابروم رفته هرچی میگم سروقت بده اثلا ب پشماشم نمیگیره نکبت اگ قیافشو ببینی میگی تیلیاردره

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
اینای که گفتم رو حتمن تو قولنامه لحاظ کنیین که مثل من نشین بخدا گفتم بزارم خالی بمونه اعصابم راحتتره ...

جوش زن امیدوارم حل بشه صاحب خونه بودن این مشکلاتم داره

باردار نیستم بخاطر هدفم
آها خب نمی‌دونم کدوم شهر هستین ولی مثلا شیراز خیلی اجاره ها بالاست اونم برا یه دو خوابه که 100 متر ه ...

شمالم همینقده من سه خوابه گرفتم ۶۰۰تومن۱۵انشالا اگه باز قرارداد بهم نخوره سر بگیره معامله طرف ۱۰۰ملیون تخفیف داده

بنگاه ميگه چون مستاجر سال قبلت هست با ٦٠٠ تمديد كنهمونم من ١٠٠ تومن كمتر كردم الان زورش مياد بياد پو ...

آره می‌دونم 

واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه ...مستاجر بیشتر از همین نداره 

مالک خونه هم واقعا احتیاج داره به پول رهن و اجاره 😣😣😣

ببین شهر ما باشه همچین خونه ای حداقلللل ۶۰۰یا یک ملیارد پیش میگیرن ولی منصف بودنم خوبه ادم عوضشو میب ...

اره دقیقا من به بابام میگم بیشتر بگیر میگه نه تو این زمونه آدم باید منصف باشه اینجوری خدا بیشترشو بهمون میده

باردار نیستم بخاطر هدفم