2777
2789
عنوان

باهاتون اینکارو بکنن چیکا میکنین

179 بازدید | 18 پست

منظورم خانواده شوهره تو جمع دعوام کردن بی دلیل البته دلیلش عقده های خودشون بود -از خونه بیرونم کردن تازه تو جمع مادرشوهرم گفت صبر کن برات زندگی بسازم ک تو تاریخ ثبت بشه 

دیگه قید اون خانواده رو میزنم برای همیشه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تموم شد.........خداحافظ .......برن گم شن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوهرم پشتمه چون میدونه ادم بی زبونیم و اونا اذیتم میکنن

وقتی داشتن بیرونت میکردن کجا بود پس

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
الکی الکی که نمیشه عزیزم همه جریان روبگواگه الکی باشه پس دیوونه هستن

جریانش اینه ک ب شوهرم بدی کردن و پشتش بد گفتن شوهرم فهمیده و بروشون اورده از اون روز هر روز بی دلیل منو دعوا میکنن بی دلیل -

تقریبا یک ماه پیش با منم اینکارو کردن 

خواهر شوهرم آمد دعوا راه انداخت منو انداخت بیرون 

شوهرم دستمو گرفت گفت بیا بریم 

منو رسوند خونه رفت باهاشون کلی بحث کردن 

قطع رابطه کردیم باهاشون شوهرم هروقت زنگ میزنن جواب نمیده میگه باید بیان عذرخواهی چون می‌دونه مقصر اونا بودن