2777
2789

مرسی که اومدی🦋

سلام بچه‌ ها من اصلا تمرکز ندارم نمیتونم درسامو حفظ کنم حوصلم برای هیچی نمیکشه حال روحیم خوب نیست بدنم خیلی سست و بی حال شده تا میخوام شروع کنم درس خوندن خوابم میاد حوصلم نمی‌کشه دلم میخواد گریه کنم واقعا افسرده شدم حتی حوصله بیرون رفتنم ندارم تازگیا پرخوری عصبی گرفتم دست خودم نیست

کسی قرص مصرف کرده؟چیکار کنم؟

میخوام برم دکتر ولی میترسم قرص بخورم چدن سنم کمه

ولی خب اینجوری هم نمیتونم چون امسال کنکوریم

ممنون میشم کمکم کنید❤️

گلم تازگیها مسافرت رفتی ؟

یا اینکه ی روز برا خودت وقت بزاری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

هررپز صبح برو نیم ساعت ‌یاده روی توی پارک

اگه همه اینا بعد دو هفته بهتر نشد بیا تف کن توی صورت من

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص نخور 

خودت باید بخوای که خوب بشی 

چی حالتو عوض میکنه سر حالت میکنه همون کارو بکن 

یه چند روز بیخیال درس و کنکور شو و تفریح کن بعد پر انرژی شروع کن

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
نه واقعا اصلا حوصلم نمی‌کشه هر روز میشینم کلی گریه میکنمحالم خوب نیست

واسه همینه حوصله نداری عزیزم برا خودت برای سلامتت برای بدنت برای مغزت وقت بزار بعد ک حال دلت خوب شد میتونی همه کاراتو با حوصله انجام بدی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ممنون که اومدی💗حتما از فردا امتحان میکنم‌

همون هورمونی که توی قرص ضد افسردگی وجود داره به صورت طبیعی توی بدن بعد از فعالیت ایروبیک ترشح میشه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

آزمایش خون کامل دادی ؟شاید یه چیزی کم باشه مثل ویتامین دی یا اهن .هورمون

خوابت کامل باشه .یا سریال شاد انتخاب کن .روزی یه قسمت ببین.

وقتی تست میزنی پشت سر هم از یه مبحث نباشه .تکراری خسته میشی

ببین یکی همینطوری بود رفت دکتر بهتر شددکتر تشخیص استرس نهان داده بوددر ظاهر بی غم عالم بود

دقیقا منم اینجوریم همه فکر میکنن حالم خوبه دارم ادا در میارم 

دیگه نمیدونن از تو چقدر داغونم 

کاملا موافقم ممنونم🥲💗

عزیز دلی امیدوارم خدا بهت کمک کنه تا حال دلت خوب خوب شده🫂