2777
2789
عنوان

بعد از دو سال هنوز دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دلیل خوبیه برای خیانت

😂😂😂😂 خدا شفا بده

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
من اینجوری فکر نمیکنم اگر کسی مشکلی داره ک قابل حله حلش میکنه اگر نه تمومش میکنه از نظر اخلاقی اینکا ...

آفرین.خدا کنه زنای امثال شما و با همین طرز فکر زیاد بشن

طرز فکر زنای متاهل ما خطرناکه خطرناک

یک نوع بردگی مدرن رو القا میکنه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
آفرین.خدا کنه زنای امثال شما و با همین طرز فکر زیاد بشنطرز فکر زنای متاهل ما خطرناکه خطرناکیک نوع بر ...

متاسفانه اعتماد بنفس و عزت نفس ندارن همیشه دنبال ایراد تو خودشونن و خودشون کارهای زشت مردا رو توجیح میکنن

من اینجوری فکر نمیکنم اگر کسی مشکلی داره ک قابل حله حلش میکنه اگر نه تمومش میکنه از نظر اخلاقی اینکا ...

نه منم می‌دونم عزیزم میگم از نظر مردا این بهترین دلیل برای خیانته

فک کن دختر همسایه ما یکم تپلی بود بعد ازدواجش شکمش بزرگ شد خیلی شوهرش رفت دنبال یکی دیگه وقتی رفتن باهاش صحبت کردن گفت از هیکلش راضی نبودم مردها هوس بازن دنبال نیاز خودشونن اگه کاری بکنیم میگن تو زن بودی نباید میکردی ولی به خودشون این حق مردم چون کردن همه غلطی بکنن

عزیزم میتونی بگی شوهرت معاشقه وپیش نوازی کنه اول با دست یکم تحریک کنه بعدش شروع کنه شوهر من هم اینکار کرد من میترسیدم منم دوماه همین مشکل داشتم رفتم دکتر اول گفت با لوبریکانت قشنگ روان میشه هیچ دردی حس نمیکنی بعدشم گفت اول بگو با شدت تحریکات کنه بعد شروع کنه

دکترا چی بش گفتن؟مشکلش چی بود؟شوهرشو دوستداشت یا نه اجبار بود ازدواجش

دکتر گفته بود اول پیشنوازی و اینا ولی بازم ترسیده بود نداشته بود اون خودش خیلی سرسخت بود نمیذاشتی شوهره اصلا بهش نزدیک بشه الآن خبری ازش ندارم چون از شهر مارفتن منم درگیر بچه بودم و دیگه سراغش نگرفتم ولی دورادور می‌شنوم که مشکلش حل شده