2777
2789
عنوان

بعد از دو سال هنوز دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو میخوایم من از ترس حالم بد میشه ایشونم دیگه ول میکنه من هرچقد میگم حتی اگه تزسیدمم انجام بده شده ...

دقیقا منم سه ماهه عروسی کردم هنوز رابطه کامل نداریم .بشدت میترسم.

من میگم داروبیهوشی بخوریم 🥲

من اینجوری فکر نمیکنم اگر کسی مشکلی داره ک قابل حله حلش میکنه اگر نه تمومش میکنه از نظر اخلاقی اینکا ...

شما چرا دیگران رو داری نصیحت می‌کنی 

الان مشکلت رو ما حل کنیم؟

باید بری پیش متخصص

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

مگه میشه من با اینکه واژینیسموس داشتم و دردم زیاد بود خودم اصرار داشتم که رابطه کامل باشه همزمان دکتر هم میزفتم حالا شما شاید فقط مشکلت درد اولیه باشه نه  اینکه مث من نیاز به درمان داشته باشی

ممنونم حتما امتحان میکنم

استارتر جسارتا باکره ای هنوز یا از رابطه کامل میترسی؟ببین منم فکر میکردم واژینسموس دارم تا اینکه یه دکتر بهم گفت چون پردم ضخیمه دخول برام مشکل شده.از مشکلت مطمین شو.یبار میبینی واقعا پرده انقد ضخیمه ک با دخول پاره نمیشه.حتما دکتر برو منم کشیدم این دردو میدونم چه حسی داره.ولی باور کن فقط خودتی ک میتونی ب خودت کمک کنی موقع رابطه در حالتی بخواب ک ب سمت دیوار باشی هی خودتو عقب نکشی.و اینم باور کن اون دردی که  در انتطارشی واقعا وجود نداره فقط یه ترسه الکیه.من با اینکه دکتر بهم گفت ضخیمه و درد داره باید عمل کنی ولی خودم انجامش دادم و درد زیادی هم نداشتم شاید فقط چند ثانیه‌.بعدشم چند روز سوزش خفیف.باور کن درد پریودی خیلی بیشتره‌.امیدوارم موفق باشی ‌.حتما با یه انشگت و دو انگشت تمرین کن تا چند وقت.بعدش دخول.💋💋

متاسفانه اعتماد بنفس و عزت نفس ندارن همیشه دنبال ایراد تو خودشونن و خودشون کارهای زشت مردا رو توجیح ...

دقیقااا این تنها دلیل پررو شدن مذکرهاست

متاسفانه اینجور خانما اثر بدی میذارن روی طرز زندگی بقیه با این فکر و رفتارشون.مذکرا فکر میکنن که زن بودن یعنی این و همه زنا و دخترا اینجورین

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
نه خدانکنه حرفای من این برداشت رو برای کسی داشته باشه میگم عزیزمن اون خانم اگه مشکلی داره باید مشکلش ...

خواهر گلم اونی که ذاتش خرابه همیشه بهونه هاش رو داره برای کارهای پلید خودش

بخدا اگه بخوای جوری زندگی کتی که مثلا بهونه دست مرد ندی فقط خودتو پیر میکنی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
خواهر گلم اونی که ذاتش خرابه همیشه بهونه هاش رو داره برای کارهای پلید خودشبخدا اگه بخوای جوری زندگی ...

دقیقا مثل منی که ۳۰ سالمه ولی پیر شدم خونه داریم عالی اشپزیم عالی همه میگن نظافت همه چی خوبه همیشه باید جوری رفتار کنم که آقا دلیل برای خیانت نداشته باشه بازم همش میترسم 

دکتر گفته بود اول پیشنوازی و اینا ولی بازم ترسیده بود نداشته بود اون خودش خیلی سرسخت بود نمیذاشتی شو ...

خداروشکر که مشکلش حل شده.

یعنی جدا شد و دوباره ازدواج کرد یا با همین مونده

دقیقا مثل منی که ۳۰ سالمه ولی پیر شدم خونه داریم عالی اشپزیم عالی همه میگن نظافت همه چی خوبه همیشه ب ...

چه جالب😂من سی سالمه و مجردم هنوز

اشتباه میکنی داری خودتو نابود میکنی.تو فقط وظایفت رو انجام بده همین دیگه هر کاری کرد به ذات خودش برمیگرده چون تو نمیتونی جلوی اتفاقی رو بگیری فقط خودتو مریض میکنی و روانتو داغون میکنی

به جای اینچیزا تفریح کن بخودت برس برای خودت

با بچه هات خوش باش

نه با همون مشکلش حل شد تا تو شهر ما بود همش می‌رفت دکتر

خداروشکر

چه جالب😂من سی سالمه و مجردم هنوزاشتباه میکنی داری خودتو نابود میکنی.تو فقط وظایفت رو انجام بده همین ...

باور میکنی من وقتی مجرد بودم اصن دنیایی داشتم برای خودم تفریح با دوستام

پدرم خونه باغ داشت قبلن روستا قبل اینکه بفروشه بهش میگفتم امشب با دوستام می‌خوام برم خونه باغ خودش برام همه چی میخرید جوجه مخلفات خوراکی ماشینم میداد منم میرفتم دوسه روزه با دوستام خوش گذرانی ولی الان یادم رفته تفریح چجوریه چون اصلا نمییریم