2777
2789
عنوان

بعد از دو سال هنوز دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 79 پست
استارتر جسارتا باکره ای هنوز یا از رابطه کامل میترسی؟ببین منم فکر میکردم واژینسموس دارم تا اینکه یه ...

من باکرم از پشتم رابطه ندارم

شوهرمم باهام رابطه بدون دخول داره و چون ارضا میشه نمیدونم بخاطر من یا چی واقعا نمیدونم سمجات نمیکنه میبینه من میترسم میکشه عقب

من رفتم دکتر ۳ هفته پیش گف با انگشت امتحان کنید بهم دارو داد ولی هنوز شوهرم امتحان نکرده من نمیدونم چیکار کنم دوسم داره همه کار برام میکنه میدونم خیانت نمیکنه ولی چرا اینجوری رفتار میکنه رو نمیفهمم میگه نمیخوام بترسی و خاطره بد بمونه تو ذهنت هرکسی ک میگه واژینیسموس داره خیلی امتحان کرده نشده من کلا ۲ بار امتحان کردم 

من باکرم از پشتم رابطه ندارمشوهرمم باهام رابطه بدون دخول داره و چون ارضا میشه نمیدونم بخاطر من یا چی ...

نه نگران نباش شوهرمنم بهم فشار نمیاورد.وقتی راه های دیگه ای برای ارضا شدن هست چرا باید زورکی کاری رو کرد..شوهرت دوست داره واسه همین اذیتت نمیکنه که خودت آماده بشی بعد..من دوسال عقدم نشد یکسالم اومدم خونه خودم بعدش تونستم ینی در واقع بعد۳سال.ببین بافت پرده یجوره ک حتی اگه پاره نشه ب مرور ک بهش فشار و ضربه وارد میشه فرسوده مبشه و سست میشه .حتی اگه شوهرت باهات تمرین نمیکنه خودت انجام بده اینارو.اگه خیلی شدیدی اول فقط اون ناحیه رو لمس کن چیزی واردش کن.ولی تمریناتو مکرر انجام بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی من وقتی مجرد بودم اصن دنیایی داشتم برای خودم تفریح با دوستامپدرم خونه باغ داشت قبلن روستا ...

خودت اینکارو کردی با خودت.احتمالا نشستی پای حرفای خاله زنکی خانمایی که شوهر رو میپرستن نعوذ بالله

هر آدمی تو این دنیا فقط باید در حد وظایفش عمل کنه نه بیشتر

اول ببین ارزش داره کارایی که داری میکنی؟

چیزی بت اضاف کرده یا فقط تو  رو فرسوده کرده و عمرتو ازت گرفته؟

بنظرم زندگیتو بکن چون هرکاری بکنی نتیجه رو نمیتونی عوض کنی

اونی که میخواد بره یا پاش بلغزه رو نمیتونی نگهداری

بسپر به خدا

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

سلام عزیزم خوبی

من پیامتو زیر یه پست دیدم مربوط به ۳ سال پیشه که دروسبلین خورده بودی و ۱۰ روز بود پریود بودی، چیکار کردی قطع شد؟ هنوز دروسبلین میخوری؟ منم تازه شروع کردم ولی ۱۱ روزه پریودم و با مفنامیکم قطع نمیشه🫠

سلام عزیزم خوبیمن پیامتو زیر یه پست دیدم مربوط به ۳ سال پیشه که دروسبلین خورده بودی و ۱۰ روز بود پری ...

قطعش کردم به بدنم نساخته بود کلا این داروها بدنو بهم میریزه درد پریود من با ورزش کاهش وزن بهتر شد میگن بعد زایمانم کمتر میشه الکی قرص نخور صدتا عوارض داره اگه یدونه خوبی داشته باشه